Jeg ville ønske at jeg selv havde plads til mit helt eget arbejdsbord, som jeg kunne sidde og lave en masse kreative ting ved. Men det sker vist først når huset bliver skiftet ud med et større! Imellem tiden vil jeg drømme mig væk i disse fem skønne hjemmekontorer, som er fem forskellige danske brands bud på arbejdsplads i hjemmet.
Stjæl idéerne og få et super lækkert hjemmekontor eller hobbybord som sagtens tåler en fremstræden plads i hjemmet. Se bare her…

Oyoy
office
Farverne er holdt i hvid og lyst træ. En let og luftig stil.  Kork pinboard, blyantsholder, opbevaringsæsker, lysestager, papirkurv og træfigurer er fra Oyoy.

Louise Roe
LR_image_2012 0661
LR_Aut_12_8858a
Fine krukker til flotte udstillinger og opbevaring på arbejdsbordet fra Louise Roe.

Kähler
thumb_930544_500x500
Feminint arbejdshjørne. Den douchede blå nuance på væggen  giver et roligt udtryk og hamonere smukt sammen med det sorte bord og de hvide detaljer. Krukker med elastikker fra Kähler.

Ferm living
Office1
Ferm living står bag denne fine opsætning. Tapeten giver et flot spil i rummet og rammer arbejdsbordet flot ind.
office1(1)
Endnu engang har Ferm living lavet en lækker arbejdsplads. Smukt træ, retrofarver og design er dette kontors keyword. Super fine ting fra Ferm.

Muuto
office2
Muuto har med deres ‘Adapterble table’ og den smukke ‘wooden lamp’, skabt en simpel løsning med massere af arbejdsplads. ‘Stacked’ reolen bruges som smuk opbevaring til bøger og er også ideel til mapper og andre kontorting, som ses nedenfor.
Muuto