11. marts 2017

Den visuelle løsning!

Står du som så mange andre og drømmer om et nyt badeværelse eller køkken, men har svært ved at finde den helt rigtige løsning?

Hos virksomheden Bliving, som bor i indre city er de kommet dig i forkøbet. Som noget nyt kan du simpelthen bestille en arkitekt – uanset hvilket rum du skal istandsætte, og visuelt får du hjælp til hele indretningen. Ikke blot får du skræddersyet løsningen, men Bliving hjælper dig også med hele processen fra start til slut, hvorfor du blot skal læne dig tilbage, mens arbejdet gennemføres.

3D Visualisering af din drømmeløsning

Som kunde hos Bliving får du besøg af en arkitekt som hjælper dig med at tegne din drøm. Efterfølgende modtager du så en 3D visualisering således at du faktisk kan se det færdige resultat, inden du accepterer Blivings tilbud.

(Se flere eksempler samt før og nu billeder på Blivings Facebook side)

Endnu bedre er det, at du ikke skal koncentrere dig om at ansøge hos den lokale myndighed eller lignende. Alt bliver klaret hos Bliving som altså er gået skridtet videre og tilbyder, udover alt det praktiske, at varetage administration samt tegne din drømmeløsning i fælleskab med dig.

Arkitekttegnet løsning

På dette badeværelse som oprindeligt var fra 70´erne kan du se den store forandring. Med den moderne teknologi er det muligt at se løsningen på forhånd og helt sikkert noget vi nok vil se mere af i fremtiden. Personligt synes jeg det er spændende at jeg kan slippe for både administration, bøvl med håndværkere samt ligefrem i fællesskab med en arkitekt finde den løsning jeg drømmer om i 3D.

Sidst men ikke mindst får man som kunde hos Bliving sin egen brugerprofil således at man hele tiden kan følge forløbet online og lade de professionelle håndværkere passe deres arbejde.

Om Bliving

Bliving blev til i foråret 2016, og er stiftet af Lasse Kandler, som har mange års erfaring med ejendomsudvikling.

Gennem sin karriere som professionel aktør, har han set, hvor gnidningsfrit selv store renoveringer kan køre, når bare det organiseres og styres rigtigt.

Det var et ønske om at tilbyde private kunder den samme oplevelse, når de skal lave et nyt badeværelse eller anden større ombygning i hjemmet, og man er derfor i erfarne rammer, såfremt man ønsker at renovere med Bliving.

Du kan besøge Blivings hjemmeside her: www.bliving.dk
– eller deres Instagram-profil her: instagram.com/bliving_dk

 

Kolind

View all post by .
 • Patrick

  Det er faktisk rigtig smart det der!
  Imponerende hvad man kan visualisere med 3D efterhånden :D

 • Tina

  Helt igennem et genialt koncept. Her får man hjælp hele vejen rundt om et nyt projekt.

 • Jens

  Det er jo helt vild smart med 3d visualisering. Det er jo meget nemmer at ende med en beslutning hvor man er sikker på at blive glad for det endelige resultat

 • Monica

  Savner nogle indlæg på bloggen. Kommer der snart et nyt indlæg?

 • Christian

  Vi brugte også 3D tegniner da vi skulle bygge nyt hus og efterfølgende indrette det. Det er virkelig smart!

 • Odense Indramning

  Det ser super fint ud. Ville dog pynte med nogle plakater og rammer på væggene. Super stilfuldt!

Leave Comment