18. december 2013

Entre

En entre skal både være præsentabel og praktisk på en og samme tid, og det kan ofte godt være en problematisk opgave at indrette netop det rum. Udfordringen kan ligge i at rummet er lille eller har en trappe, og så skal der helst være plads til at kunne opbevare en masse sko og overtøj.

Entréen hjemme hos mig er placeret lige i midten af huset, og er et rum vi konstant går igennem når vi skal ud, op, ned eller ind, og samtidig bliver den også brugt som mellemstation for ting der skal op på 1. salen, som man ikke lige gider løbe op med med det samme ;) Og så er den selvfølgelig også holdeplads for vores jakker, tasker, huer og sko. Så det er sin sag at holde orden i det befærdede rum.
Vores trappe gør heller ikke rummet lettere at indrette og det er i det hele taget et ‘on going project’ at holde styr og orden i vores entre :) Som sikkert også andre kan nikke genkendende til ;)

Her er et par rigtig gode idéer til hvordan du kan indrette din entre.
entre-hvid-boligblog.com
Kilde
entre-locker-boligblog.com
Kilde
entre-sorthvid-boligblog.com
Kilde
entre-rund-boligblog.com
Kilde
entre-lys-træ-boligblog.com
Kilde
entre-råt-boligblog.com
Kilde
entre-spejle-boligblog.com
Kilde
entre-landstil-boligblog.com
entre-enkel-boligblog.com
Kilde

Kolind

View all post by .
  • Louise

    Hej. Jeg sad lige og kiggede efter lidt inspiration til min entre. Jeg synes det er super svært med muligheden for opbevaring! Men billede tre – den hvide “sko bænk”, er jeg helt med!!! Ved du hvor den findes henne? Dit link virker nemlig ikke

    • Michelle Jørgensen

      Jeg er også helt vild med bænken. Hvor kan den købes?

Leave Comment