Den skønne vesterbrolejlighed tilhører arkitekt/grafisk designer parret Hanne og Tobias Scheel Mikkelsen. Sammen har de firmaet What we do, som både er et design studio og produkt agentur. De designer også selv accessories til boligen i form af søde pudedyr og prints på krydsfiner.
Du kan læse mere om Whatwedo her.
Whatwedo-stue-boligblog.com
Stuen
Sofaen er lavet af 3 store puffer fra IKEA, sofabordet har fået en forfriskende omgang solskindgul maling (You know I love that color! ;D) og puderne er holdt i et miks af sort/hvide mønstre og pangfarver.
whatwedo-arbplads-boligblog.com
De svævende bog-reoler giver et passende luftigt udtryk i den lille stue og spræder en hyggelig stemning. Eames gyngestolen få frit spil med sin markante blå farve mod det hvide og passer godt ind i det lille hyggehjørne.
Et kig fra hjemmearbejdespladsen og ind i stuen ved siden af.
whatwedo-reoler-boligblog.com
whatwedo-køkken-boligblog.com
Køkkenet
Køkkenet er holdt i hvid, sort, stål, rå træ og enkelte farveklatter. Køkkenskabe og låger er fra IKEA, de sø-grønne 5×5 cm fliser er fra Evers og de fritsvævende hylder er specialbygget af sammenlimet birketræskrydsfiner med indbygget lys. Super cool :)
whatwedo-køkkenbord-boligblog.com
Døren til køkkentrappen er malet med sort tavlelak, til stor glæde for lejlighedens mindste beboer :)
whatwedo-kande-boligblog.com
Børneværelse i retrostil
Børneværelset er holdt i en lækker retrostil med skønne storblomstrede tapeter. Møbler og sjove legesager er fundet på det lokale loppemarked og gennemfører stilen.
whatwedo-børneværelse-boligblog.com
whatwedo-tapetsyr-boligblog.com
Tip! Klip små tapetdyr ud af tapetrester du har liggende, de er super nuttede og nemme at lave.
whatwedo-børneværelse1-boligblog.com
Fotograf: Tia Borgsmidt