Heads up!
FINDERSKEEPERS afholder endnu engang deres super populære design- og tøjmarked. I år har markedet fået vokseværk og bliver derfor afholdt i TAP 1 i København d. 19.-20. april med 300 stande og på Godsbanen i Århus d. 10.-11. maj med 110 stande. Markedet er et sandt paradis for designelskere, og der er rig mulighed for at gøre et kup og få noget lækkert tøj og design med sig hjem.

Det er upcoming designere og kunstnere, som udstiller og sælger ud af deres lækre ting, som blandt andet består af illustrationer, keramik, beklædningsgenstande, accessories og meget mere.
Så hvis du elsker design, er nysgerrig på de nyeste trends og nyder at være på forkant, så er FINDERSKEEPERS et must :)
Begge dage er der åbent fra 11-17 og du kan købe billetter til markedet her.

Giveaway
I samarbejde med teamet bag FINDERSKEEPERS, har jeg nu mulighed for at lave denne helt unikke og super lækre giveawaypakke, fyldt med en masse skøn design fra nogle af de udstillende kunstnere og designere. HAPS HAPS! siger jeg bare :)
FINDERSKEEPERS-giveaway-boligblog.com
Det kan du vinde
2 stk. VIP fribilletter til FINDERSKEEPERS, 120 kr.
2 kopper fra Kristina Vildersbøll i valgfri farve og størrelse, 200-370 kr.
Værket ‘Toastmaster’ af Christina Vu, 30×40 cm, 300 kr.
2 stk. hylderemme i tykt læder i valgfri farve (sort eller skind) inkl. plugs og skruer fra Silleknotte, 800 kr.
Altså en samlet værdi af 1.590 kr!

VIP fribilletterne sikre dig gratis indgang til enten FINDERSKEEPERS København eller Århus. Med billetterne kan du springe kø’en over og komme ind af en særskilt indgang. Nice :)

Sådan deltager du
For at deltage skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg om, hvordan du ville bruge præmien. Giveaway’en slutter torsdag d. 10. april. kl. 12.00.

Held og lykke til alle! :)

Anja.