Designmarked
Den 6. og 7. september slår FINDERSKEEPERS endnu engang dørene op for deres store designmarkeded i TAP1 i København, fyldt med masser af lækkert nyt design, kunst, tøj og accessories til dig selv og hjemmet. Det bedste designmarked jeg har været på, og jeg skal helt sikkert med denne gang også.
FK-giveaway-boligblog.com
The needle has a point
I anledningen af markedet har jeg teamet up med FINDERSKEEPERS om at lave en fed giveaway til jer.
En giveaway som nok henvender sig til de mere kreativtanlagte af jer :) I kan nemlig deltage om at vinde og et fedt korsstingssykit fra kunstner Tine Wessel. Korsstings broderikittet indeholder uldgarn, stramaj, 2 nåle, sy vejledning og mønster, alt hvad du skal bruge til at lave dit eget cool pudemønster.

Selve motivet måler færdigt 23 x 23 cm – og så skal der sys en ramme omkring broderiet – så det færdige mål incl. ramme – passer til en pude på 40 40 cm. Sykittet har en værdi på 298 kr.
Bagside stof og ramme omkring motivet kan tilkøbes for kr. 98. Alternativt kan man bruge det stof man har lyst til – Måske du har noget i gemmerne du kan bruge?
Endvidere får vinderen også 2 VIP fribilletter til FINDERSKEEPERS designmarked. Dvs. du kan springe køen over og komme ind ad VIP indgangen.
FK-giveaway-efterår-boligblog.com
Om det at brodere siger Tine Wessel selv “Broderi har aldrig været accepteret som en kunstform. Det har mere bare været noget, som kvinder gjorde derhjemme. Derfor har jeg heller ikke lyst til at blive sat i bås med kunsthåndværk. Jeg vil gerne ha’ at man ser broderi som andet end korstingsbroderede puder”.
Personligt synes jeg det er super fedt at hun har taget noget så gammeldags og ‘ufedt’ (om jeg må), og givet det nyt liv med opdaterede motiver og super moderne på en retrofed måde.
FK-giveaway-Tine-Wessel-pude-boligblog.com
Sådan deltager du
Vil du gerne vinde dette efterårets sofahyggeprojekt i form af broderisættet samt de to VIP billetter til FINDERSKEEPERS? Så er alt du skal gøre, at skrive en kommentar til dette indlæg om at du gerne vil deltage.
Giveaway’en slutter tirsdag d. 26. august kl. 12.00!
Held og lykke everyone!!! :)
FK-tine-wessel-boligblog.com