wallsticker-harlequin_fermliving_boligblog.comPrøv noget nyt
Jeg kan godt lide at prøve nogle forskellige ting af, når det kommer til indretning af min bolig. Nogle gange kan det være svært at forstille sig, hvordan ting vil komme til at se ud hjemme hos én selv og om det vil passe ind med resten af indretningen. Så indimellem må man bare kaste sig ud i det og så må det bære eller briste.

Sådan havde jeg det ihvertfald inden jeg gik igang med ‘projekt wallsticker i stuen’, men heldigvis blev min tvivl gjort til skamme.

Irriterende væg
Det ene hjørne af min stue har irriteret mig længe, da den ene væg har været lidt svær at indrette. Så den har bare fået lov at stå, helt kedelig og bar, fordi jeg ikke rigtig har vidst hvad jeg skulle stille op med den.

Den egnede sig ikke rigtig til et billede set i forhold til resten af stuen og plads til feks. en reol var der ikke. Samtidig bliver hullet mellem sofaen og væggen brugt til opbevaring, af nogle ikke særlig pæne madrasser, som mine børn er så glade for at lege med og på. Så det var ‘no go’ at smide dem ud.

Det er faktisk først fornylig, at jeg besluttede at sluttet ‘fred’ med dem og i stedet er begyndt at indrette rundt om dem :) Det kan du læse mere om i mit indlæg om foldemadrasser https://boligblog.com/by-klip-klap/2567.

Hyggehjørne
Så for at komme den bare væg til livs, valgte jeg at gøre brug af wallstickers. Det er ellers ikke noget jeg før har gjort det så meget i, andet end lidt til ungernes værelser. Men Ferm Living laver nogle fede stickers og jeg er vild med det grafiske look ‘Harlequin’ har (den jeg har brugt).

Jeg manglede også noget opbevaring til alle mine magasiner. Vi har i forvejen ikke så meget gulvplads, så løsningen med at sætte to Nomess væghængte magasinholdere op, var helt perfekt. Og så fungere de samtidig som en en flot vægdekoration.

Jeg er super tilfreds med resultatet og nyder nu mit lille hyggelige hjørne :)
nomess-magasinholder-boligblog.com
Den runde gule pude er fra Villa Walsøe, som laver nogle fantastiske puder. Dem må jeg have nogle flere af! • Den runde ‘ball’ lampe i lyseblå er fra Frandsen • Wallsticker ‘Harlequin’ er fra Ferm Living • Magasinholdere i akryl er fra Nomess • Den hæklede pude og den store mørkegrå pude er hjemmelavet.

Madrasserne har jeg skånet jer for ;) og så vil jeg lige tilføje at wallstickeren var noget besværlig at sætte op. Det var et værre måle arbejde og tog lang tid, men det var umagen værd i sidste ende :)
wallsticker_boligblog.com