EN VINDER ER FUNDET!!

Så har jeg fået trukket en vinder af den skønne Hippo fra Norrmade!!! Og det blev:

Henriette Schrøder

Med denne kommentar:

“Jeg ELSKER hippo! Kassens rå look kombineret med de bløde former på benene sidder simpelthen lige i skabet og ville passe perfekt ved siden af min sofa! Jeg ville bruge den til plaider og min datters godnathistorier og dermed gøre den til vores egen (mega fede) hyggekasse!”

Det lyder som om I vil få stor glæde af jeres nye Hippo! Rigtig god fornøjelse med den og kæmpe tillykke :D

GIVEAWAY!!
YAAY! Hvor har jeg glædet mig til at kunne præsentere Jer for denne super lækre giveaway her på bloggen :D
Det er med største fornøjelse at jeg har teamet up med det nye danske brand Norrmade, om at udlodde denne fantastiske giveaway til en virkelig heldig vinder blandt alle Jer derude.

Hippo ♥
Du kan nemlig vinde det super cool, moderne, praktiske og lækre opbevaringsmøbel ‘Hippo’, til en værdi af 2.495 kr.!! Jeg er selv head over heels in love med det lækre design, materialerne og de uendelige opbevarings muligheder den har. Vil du gerne vide og se mere? så følg med her, hvor jeg giver et par eksempler til hvordan du kan bruge Hippo ⇒
Hippo-norrmade-1-boligblog.com
Flodhesten
Hippo har fået sit navn ud fra dens udseende, som har visse ligheder med en flodhest. Det tunge korpus af stål, giver en godt gedigent udtryk. De korte runde ben i olieret ask og den fine læder strop i den ene side, er alle ting der leder tankerne hen på det robuste dyr.
Og det er også det man fornemmer og oplever når ser og rør ved Hippo. Her får du et møbel der er tidsløst og som kan holde i mange år frem. Og fordi den kan bruges til så mange forskellige ting, bliver den aldrig kedelig.
Hippo-Norrmade-3-Boligblog.com
Plantekassen
Der er så mange ting fra 70’erne der er på mode fortiden og en af levnene fra dengang er plantekassen. Samtidig er grønneplanter også super hotte, så det er en oplagt mulighed at bruge den til det. Dog vil jeg ikke anbefale at putte jord løst i kassen, da der er huller i hvert hjørne. Men saml et par af dine større planter i potter for et fedt og ensartet udtryk. Den moderne plantekasse er født!
Hippo-norrmade-5-boligblog.com
Bogen
Læg en stor bog på sned over kassens top og vupti, så har du et lille fint bord til kaffen eller mindre planter, som her. En nem måde at variere looket på.
Hippo-norrmade-4-boligblog.com
Bagdelen
Jeg er vild med de organiske runde former møblet har, som på en eller anden måde gør den levende. Et billede taget fra denne side af møblet fortæller meget godt, hvorfor den har fået det navn den har fået :)
Hippo-norrmade-8-boligblog.com
Norrmade
Norrmade er som sagt et nyt dansk brand som startede op i 2014 og har til huse i Nordsjælland, i den gamle arrest i Fredensborg. Herfra har de både kontor og showroom i de historiske lokaler. Selvom deres første kollektion blev lanceret i starten af 2014, indeholder deres sortiment alligevel allerede nu 20 forskellige designs der spænder over taburetter, bænke, knagerækker, garderobestativer, stumtjenere, reoler, rullebord m.m.

Filosofien bag møblerne tager udgangspunkt i nomadisme – det at vandre. At tingene let kan flyttes på en behagelig måde, som i virkeligeheden passer utrolig godt ind i det moderne liv – den måde vi bruger hjemme på ændre sig hele tiden og så er det en kæmpe fordel at møblerne kan følge med. En filosofien der også afspejles i deres navn – Norrmade…

Se hele deres udvalg af møbler på norrmade.dk.
Hippo-norrmade-9-boligblog.com
Brændekurven
Hippo egner sig også super godt til at blive brugt til grovere ting, så som brænde. Stål korpusset kan tåle lidt af hvert og så ser det super fedt og råt ud.
Hippo-norrmade-6-boligblog.com
I just love that little tale….♥
Hippo-norrmade-7-boligblog.com
Magasinholder
Møbet er også oplagt til at opbevare magasiner og coffetablebooks, og der er masser af plads – Hippo måler B 50 x D 30 x H 47 cm. Du kan både lade magasinerne og bøgerne stå med ryggen eller fronten udad.
Hippo-norrmade-10-boligblog.com
Det bløde
Jeg ville så gerne have vist Hippo med puder og plaider, for det ville også gøre sig super godt i den sorte kasse, feks. til at have ved siden af sofaen – lige ved hånden til at hive op og putte sig med. Men ak, alt det er pakket væk pga. af vandskaden, så et forkølet tørklæde var alt jeg kunne finde. I hope you get the idea anyway ;P
Hippo-norrmade-11-boligblog.com
Giveaway’en
Yes, I know! Nu har du læst alt om Hippo fra Norrmade og set hvor fantastisk lækker den er. Og du er sikkert kommet til et punkt i dit liv, hvor det går op for dig at du (lige som jeg) ikke kan leve uden dette smukke og praktiske møbel. I hear and feel you :)
Skynd dig derfor at smide et lod i puljen om at vinde det skønne møbel til en værdi af 2.495 kr.!!

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget her og fortælle hvad du ville putte i din Hippo, hvis du var så heldig at vinde.

Giveaway’en slutter torsdag den 16. april kl 21.00!

Held og lykke til alle!

Og KÆMPE tak til Norrmade for at sponsorere denne fantastiske præmie :)