Tak for 2014
Kære Allesammen!!
Tusind tak for et fantastisk blog-år :D Hvor er der dog sket mange gode og spændende ting!
2014 har budt på mange oplevelser i blog- og designverdenens tegn, og der er blevet eksperimenteret med en masse DIY projekter af større og mindre karakter. Det største var nok mit køkken, som fik en ordentlig makeover.

Events
jeg er også super glad og taknemmlig for alle de events og arrangementer jeg er blevet inviteret til i årets løb. Nogle af dem der står tydeligst for mig er forårets Finderskeepers i København, Design Trade i Bella Center i efteråret og mit besøg hos Octobulb i sommers, som var noget ganske særlig. Men alt i alt har det været spændende og lærerigt hele vejen rundt, og det har været fedt at få lov at være den del af det.

Nyt Job og Vandskade!
I oktober var jeg så heldig at få nyt job :) Og for første gang ever, et job i den branche jeg brænder for; nemlig design! Jeg elsker mit nye job og det er en fornøjelse at tage på arbejde hver morgen :) Wup wup!!

Men jeg har også måtte sande at det ikke har efterladt meget tid og energi til at blogge, og slet ikke på det niveau som jeg ellers har kørt. Og da vi i november blev yderligere udfordret med en omfattende vandskade i hele stueetagen af vores hus, blev der yderligere skruet ned for blog-blusset.
Vi er i fuld gang med at få tørret væggene op og vi har dermed måtte fjerne alle møbler i underetagen samt alle underskabe i køkkenet. Så for tiden bor vi lidt alternativt, med slanger rundt i hele hytten og med en MEGET støjende affugter, som står og snurre 24/7.

Jeg håber og krydser fingre for at vi er indflytningsklar i slutningen af januar. Men noget siger mig at vi nok ikke helt bliver det alligevel. Men det er altså årsagen til at bloggen kører på vågeblus pt :) Jeg glæder mig til mega meget til at kunne give den fuldskrue igen i februar :D
vandskade-boligblog.com
Top 5 indlæg
Det var et lille tilbageblik på året i kort form. Ligesom sidste år, har jeg lavet en lille hitliste over de 5 mest læste indlæg på bloggen. Sjovt nok er der nogle gengangere fra sidste års hitliste! Her har du dem…

Nummer 1 mest sete indlæg er: Min Julekalender Giveaway!!
Og det er jeg rigtig glad for :) Der er blevet lagt en masse energi og tilrettelægning i projektet både før og under giveaway’en og jeg har nøje udvalgt de dejlige mange præmier i kunne vinde. Det har været SÅ fedt at alle sponsorerne har været med på idéen og endnu federe at SÅ mange har deltaget! Over 1.900 har deltaget og det har været super sjovt at kunne lege julemand for en lille stund og kunne glæde 24 af mine læsere med de lækre præmier.
Julekalender-giveaway-boligblog.com-del1
Nummer 2: DIY rammer!
Indlægget om hvordan du laver dine egne rammer til plakater, blev også nummer 2 sidste år og er forsat en af favoritterne. Så dejligt at se at nogle af de projekter jeg laver er noget der kan bruges :)
DIY-ramme
Nummer 3: Lange Linjer!
Endnu et DIY projekt og tilmed også sidste års nummer 3! Min hjemmelavede reol af MDF plader holder stadig – Tak :)
DIY_reol_boligblog.com_2
Nummer 4: DIY idéer til væggen!
Inspiration til hvordan du kan pifte dine vægge op derhjemme med kreative DIY´s.
wall-taeppe-boligblog.com_
Nummer 5: DIY Pimp Dit Køkken!
Mit indlæg om den første makeover i mit køkken, men trin-for-trin guide til hvordan du selv sætter Metrofliser op i køkkenet.
Forny-koekken-mur-boligblog.com_
Tak til Jer og på gensyn i det nye år
Til allersidst vil jeg gerne takke alle jer som besøger min blog, hygger jer med at læse mine indlæg, bliver inspireret af mine idéer og gør mine DIY’s efter. Uden jer ville bloggen være indenting, så jeg er SUPER taknemmelig for at i af og til tuner ind på min side og får lidt boliginspiration til jeres eget hjem. Og noget tyder på at i kan lide havd i ser. I hele 2014 har jeg haft en halv million hits på min blog!! Wauw! det er jo for vildt :D Så Tusind tusind tak ♥

GODT NYTÅR!!! :D
Fireworks Show