24. juli 2015

Handpicked from Art Rebels

Art Rebels har bedt mig udvælge min favorit plakater fra deres webgalleri. Her er et lille udpluk af de plakater jeg har valgt. Jeg har gået efter flotte farver af grøn/blå og sarte toner af lyserød og gul, og så elsker jeg illustrationer af mennesker. Både de lidt skæve og de mere virkelighedstro.

Jeg har også udvalgt enkelte fotografier som altid giver mig en følelse af realisme og melankoli.
col8_diving_ana-frois

Du kan se hele listen over alle de plakater jeg har valgt, samt kunstnernavn, størrelse og pris, via dette link her, til Art Rebels.

artrebels

Kolind

View all post by .
  • Lise

    Åh, Gud – hvor er de smukke! Helt fantastiske…

    aestetikogskoenhed.wordpress.com

  • Niels Daugaard

    Ej nogle fine billeder! Jeg skriver faktisk selv blog omkring boligindretning, har lige skrevet et indlæg, hvor jeg erklærer min kærlighed til daybeds – tjek det ud hvis du har lyst!

Leave Comment