25. marts 2013

Honning & Flora

Æstetisk genbrug
Er du til genbrug og smuk patina og elsker du den romantiske stil? Så gør dig selv en tjeneste og gå ind på denne skønne hjemmeside Honning og Flora. Her finder du massere af skønne unika ting, som sirligt er udvalgt og fundet af de to butiksindehavere Rikke og Birgitte, på loppemarkeder rundt om i Danmark og i udlandet.

Den gamle gartnerbolig
Deres butik ligger i smukke omgivelser nær Egholm slot på Sjælland i ‘Den gamle gartnerbolig’, som huset så idyllisk hedder og er det perfekte sceneri til alle de fine møbler og ting.
Hvis du ikke lige bor i nærheden af butikken, kan du også finde massere af inspiration og gøre gode køb på deres netbutik honningogflora.dk
catsg
Smuk bordopdækning i de stemningsfyldte lokaler, som Honning og Flora holder til i.
Birgitte og Rikke er også meget behjælpelige med tips og ideér til indretning, hvis du selv er ‘låst fast’ og de har mange års erfaring at trække på indenfor boligindretning, så det er bare at spørge dem ad.
102 285
I Butikken finder du alt fra gamle vitrineskabe til fine nipsting, sat op i smukke inspirerende tableauer.
280 063
Skønne sort/hvide kontraster i form af dette smukke gamle virtineskab. Det ville jeg godt eje :)
046 8989
Der er også rig mulighed for at finde møbler og boligtilbehør i det trendy industrielle look. Her er det fire ‘lockerskabe’ i en fin blå nuance.

Haven
Og mens vi går og venter på at resten af sneen skal smelte og foråret rigtig skal tage fat, kan vi drømme os lidt ud i det grønne med disse fine stemningsbilleder med alle de fine ting, som man i øvrigt også kan købe i butikken.
14 134
Foråret kan næsten ikke komme hurtigt nok, når man ser disse flotte opstillinger i det grønne.
131 136
Har du fået lyst til at få fingerne i nogle af disse vidunderlige fund eller vil du bare se mere så kig ind hos Honning og Flora.

Kolind

View all post by .

    Leave Comment