22. maj 2014

Kirk&Skov

Sukker for øjenene
På Gammel Mønt, ikke så forfærdeligt langt fra Kongenshave i København, ligger den super lækre Interiørbutik Kirk&Skov.
I går var jeg taget en tur derind i det skønne vejr, for at se nærmere på den flotte butik, på den skønne lokation. Og sikke en mundfuld man tager sig når man kommer ind. En sand omgang sukker for øjenene :)
Kender i det, at man kan blive helt glad og høj af alt det lækre design man pludselig står omgivet af? Det gjorde jeg i går. Mit rette element :)
kirkogskov-butik-boligblog.com
Nyt koncept
Det er Tina Kirkeskov der er kvinden bag butikken som indtil for nylig husede Marimekko fra gulv til loft. Men efter 5 år med de storblomstremotiver syntes Tina at det var tid til fornyelse af konceptet, hvilket resulterede i interiør og livsstilsbutikken Kirk&Skov. Og den nye og flotte drejning butikken har taget, har givet plads til mange nye mærker, prints, bøger og møbler. En god blanding af de mest populære brands og designs, til de lidt mere upcoming navne samt udenlandske mærker. Butikken er ligeligt delt op i to halvdele af tøj og interiør og de smukke rå vægge og høje lofter skaber en smuk kulisse om alt det lækre design.
kirkogskov-boligblog.com
Sans for indretning
Tina er også selv med til at indrette butikken. Hun har i mange år arbejdet med indretning og styling, “så det er jeg vant til” fortæller hun da vi snakker om skiftet fra Marimekko til Kirk&Skov, og de mange nye og større palette af ting der er kommet til i butikken. Og man kan se at der er kræset for det :)
kirkogskov-taepper-boligblog.com
Jeg er helt vild med disse skønne tæpper og kunne godt bruge det med gult og hvidt mønster i min entre. I det hele taget kunne jeg have ønsket mig en masse af tingene med hjem, bla. en stor Marimekko tallerken og en Meyer Lavigne potteskjuler.
kirkogskov-tekstiler-boligblog.com
kirkogskov-marimekko1-boligblog.com
Butikken rummer stadig massere af lækkert interiør fra Marimekko, bla. smukt service og tekstiler, både i metervarer og på puder og i form af tøj.
kirkogskov-&tradition-boligblog.com
Bor du ikke lige i nærheden af Gammel Mønt og København så kan du altid smutte forbi deres lige så lækre hjemmeside Kirkogskov.dk og købe varer i deres webshop. Du kan også følge dem på både Facebook og Instagram på @kirkogskov
lirkogskov-ML-boligblog.com
kirkogskov-tolix-puder-boligblog.com

Kolind

View all post by .

    Leave Comment