15.000 likes !!
Weeehuuu!! Så rundede bloggen et halvskrapt hjørne på facebook – 15.000 skønne følgere ♥ Wauw!
Jeg er SÅ glad, taknemmelig, ydmyg og stolt over at være kommet her til, og jeg er så uendelig glad for, at I vil bruge jeres dyrebare tid i selskab med min blog og mig :)

GIVEAWAY
Det kan vi ikke lade gå uset hen, så det skal selvfølgelig fejres med med en vaske ægte, god gammeldags giveaway :)
Jeg har nemlig teamet up med skønne Menu, som med det samme var med på at finde en lækker præmie til jer!
Som i jo nok ved eller har lagt mærke til her på bloggen, så er jeg blevet en smule små pjattet med farven ‘nude’ og efter mit møde med Menu’s top lækre salt og peber kværne på Design Trade for nogle uger siden, var jeg slet ikke i tvivl om at netop dét sæt i dén farve, skulle være præmien :)

Og ikke nok med det, så har Menu doneret hele 2 sæt, så der er dobbelt vinderchance :) Tusind tak til Menu!
Bottle grinders-nude-boligblog.com
Salt og peber sættet hedder ‘Grinder Bottle’ og jeg er vild med den smukke udformning og den fine trædetalje på kværnens top, hvor man justere hvor grovt eller fint kornene skal males. Desuden så sikre det omvendte design, at salt og peber kun drysser ud, når du kværner, og efterlader dermed ingen rester af salt eller peber på bordet. Endelig, en kværn der ikke gør det :)
Kværnene her en værdi af 399 kr. pr. sæt.

Sådan deltager du
For at deltage skal du blot skrive ‘15K‘ i kommentarfeltet til dette indlæg. Jeg trækker de to heldige vindere onsdag den 17. september kl. 21.00.
Jeg ønsker jer allesammen rigtig meget held og lykke med at vinde :)

Alt det bedste
/Anja ♥
Menu-salt-peber-kvaern-boligblog.com
Mit eget shoot af de smukke kværne på Design Trade i Bella Center :)