Hvide masseproducerede opbevaringsmøbler, er gode og praktiske når der skal opbevares en masse legetøj og sager på børneværelset. Men midt i alle de hvidlakerede sponplader, kan der godt komme til, at mangle noget personlighed. Noget der er lidt skævt og gammelt. Derfor kan det være en rigtig god ide, at gå på jagt efter et (eller flere) lidt ældre og charmerende opbevaringsmøbel, når du skal indrette børneværelse. Børn vil elske, at gå på opdagelse i et gammelt chartol, med hemmelige skuffer eller i en skænk med jalousilåger der kan skubbes til side. Gamle møbler kan sagtens gøres børnevenlige og indbydende, med en frisk om gang maling, tapet eller wallstickers. Her har jeg fundet en gammel reol på dba.dk, som jeg har givet en ny frisk farve og nye greb.
Se før og efter billede her.
reol_boligblog.com reol_førbillede_boligblog.com
Til greb har jeg brugt to plastik dyr. Først har jeg boret hul i siden på dyret. Så har jeg savet toppen af to skruer, med gevind der passer til en møtrik. Put lidt lim i hullet på dyret og skru skruen i og lad limen tørre. Når limen er tør kan du sætte det nye greb på skuffen.
greb_boligblog.com
Jeg har brugt en beckers træmaling (S 4055-B) glans 40. Forinden har jeg givet hele reolen en let slibning med sandpapir, for at malingen bedre kan hæfte. Jeg købte malingen hos promaling.dk, der fik jeg det gratis leveret næste dag og en rigtig god service. Køb malingen her