Plastik er fantastisk..
..Især når vi taler plastik til husholdningen, for fordelene er til at få øje på. Det er praktisk, billigt, kommer i alle størrelser og former og så er det let tilgængeligt, da det forhandles i stort set alle landet supermarkeder. Og selv om det nu er købt i et supermarked, så kan man sagtens mikse det fleksible materiale, med trendye designting. For ofte er der tænkt mere over funktionalitet og look fra producenternes side end vi lige går og tror.
Så hvis man kan se mulighederne, er der penge at spare! Det er hermed bevist…

Fra 19,95 til en million..
Plast-team har spurgt mig, om jeg ville være med til at lave en fotoserie for dem, hvor jeg viser, hvordan jeg bruger deres produkter hjemme hos mig. Og viser hvordan man kan få 19,95 til at ligne en million ;) Og det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne.
Det er der blandt andet kommet disse billeder ud af…
Plast team_Hamburg_boligblog.com
De klare opbevaringsbøtter ‘Hamburg’ er fra Plast-team, skærebræt i eg er fra Ferm Living, Krukke med sort låg er fra Designletters og magasinholderen er fra Nomess.
plastteam_Nooose_boligblog.com
Gem dine flotteste tapetrester eller gavepapir i en fin kurv eller spand, evt. ved dit arbejdesbord. Det giver hygge og god stemning. Til at holde på rullerne har jeg brugt ‘Nooose’ elastikholder fra Plast-team, som kan bruges til alt fra strop på viskestykket til lukkemekanisme på en pose med madvarer.
plastteam_shoebox_boliglbog.com
Skoæsker fra Plast-team. Brug dem til opbevaring af bælter, tørklæder, eller ja, sko! :) Fås i to størrelser og med cool detaljer på låget.
plastteam_shoebox1_boligblog.com
Billedet på væggen er ‘Diamond Mirror’ fra Design by Jelle, de to smykkeæskerog den store æske under bordet, er begge fra House Doctor, Omaggio vasefra Kähler, tapeten er ‘Marble’ fra Ferm Living.