ugeplan-boligblogHverdagen med små og store børn…
Mandag: svømning kl. 16.
Tirsdag: fællesfødselsdag i klassen.
Onsdag: handle ind til hele ugen.
Torsdag: forældremøde kl. 19.30.
Fredag: Fodbold i hallen.
Og husk lige gymnastiktøj onsdag! Ja, man kunne blive ved! Og så var det kun for en af ungerne! :P

At være ‘projektleder’ i en børnefamilie i dag kræver overblik og struktur, især når hverdagen er så hektisk som den nu er her i dagens Danmark. Så alt der kan hjælpe med at skabe overblik tages imod med kyshånd :)

Ugeplan.dk
I den forbindelse faldt jeg fornylig over Ugeplan.dk, som laver de lækreste personlige tavler i plexiglas, som kan hjælpe med at strukturere og skemalægge hverdagens mange strabadser, glæder og udfordringer, når arbejdsliv, børn og fritidsinteresser skal gå op i en højere enhed :)

På deres hjemmeside designer du selv din egen tavle med feks. billeder af familien, børnenes tegninger, citeter eller ordsprog, og ud fra de behov du har. Skal det feks. være en ugeplan over hele familiens aktiviteter eller kun børnenes? Skal det være en månedsplan og ikke kun en ugeplan? Skal der være plads til en madplan også? (Det skulle der helt sikkert være på min ;)
Tavlen fås i forskellige standard størrelser og kan blandt andet også bestilles med magnetfolie til at sætte på køleskabet. En super løsning hvis du ikke lige har vægsplads eller bor et sted, hvor man ikke må borer i væggen.

Det jeg super godt kan lide ved tavlerne er at de er så personlige. Samtidig er de super enkle og stilfulde i designet, så de passer ind i de fleste hjem. Fedt koncept!
ugeplan-tavle1
Ugeplan-tavle-koekken-sort
Tavlernes design er så enkle og lækkre at de sagtens kan tåle at få en fremtræden plads i køkkenet, som her. Du kan også vælge at placere dem i entréen, bryggerset eller et andet sted, hvor du ved at tavlen bliver set af både store og små ;) Uanset hvor den hænger vil den helt sikkert blive et samlingspunkt for familien.
ugeplan-boligblog.com
Tilbehør
Der findes massere af praktisk tilbehør til tavlerne. Blandt andet de uundværlige tusser til at skrive med, klemmer med sugekop til at holde styr på vigtige sedler eller nuttede billeder, en holder til tusserne og meget mere.
ugeplan-2
Om ugeplan.dk
Idéer opstår som regel ud af et behov, og det var lige præcis det Anne Ambo, ejer af Ugeplan.dk, havde da hendes barsel med sit første barn var ved at være ved vejs ende. Et behov for at kunne få overblik over hverdagens mange gøremål, nu hvor arbejdslivet, institution, indkøb og logistik stod og lurede rundt om hjørnet. Og idéen om ugeplan og plexiglastavlen opstod.

Om tavlen og dens funktion fortæller Anne Ambo, “Ideen med tavlerne er at de skal hjælpe danske børnefamilier med at strukturere hverdagens mange aktiviteter, aftaler og gøremål, samt måltider og indkøb, hvilket giver mere overskud og kvalitetstid til familien, og mindre spild af tid og penge”.
ugeplan-dørskilt
På Ugeplan.dk kan du blandt andet også lave fine personlige dørskilte.
Du kan se alle mulighederne på Ugeplan.dk eller følge med på Ugeplan.dk’s facebookside facebook.com/Ugeplan.dk.