GIVEAWAY!!
Nu er det ved at være sidst på året og vi begynder så småt at nærme os et nyt og spændende år, og i den anledning udlodder jeg denne skønne giveaway, nemlig denne grafiske perle af en kalender fra det danske designbureau Essensen!
Kalender-essensen-dec-boligblog.com
Dynamisk vægkunst
Kalenderen er af lækker kvalitet, med god plads til at skrive alle de vigtige ting og aftaler ned på og så er den bare super smuk og spændende for øjet at se på! Et dynamisk lille kunstværk der skrifter udseende måned efter måned og som jeg glæder mig til at følge hele næste år. Ja, jeg ved godt at jeg har svært ved at skjule min begejstring over denne fede kalender :D Og det er også derfor jeg synes at I skal have muligheden for at vinde denne lækre sag ♥

Kalenderen har formatet 30 x 60 cm, og består af et skønt mix af nogle af tidens hotteste farver sort, kobber og neon orange. Bagerst i kalenderen får man yderligere seks store postkort med udvalgte mønstre fra kalenderen i størrelsen 15 x 18,5 cm. I like! Kalenderen sælges til 250 kr. og forhandles blandt andet hos Cool Nordic.
Kalender-essensen-boligblog.com
Essensen
Essensen er et københavnsk designbureau bestående af ni kvinder der de seneste fem år, udover at designe for kunder, også har udviklet deres egne designprodukterder. Her har især Essensens vægkalender gennem de seneste par år været en stor succes og de har derfor har valgt at gentage designprocessen og er nu klar med deres vægkalender 2014.

Kalenderen er blevet til i 100% samarbejde mellem de ni designere og i år er mange af illustrationerne blevet til udenfor computeren fordi designerne er inspireret af collage-teknikker, 3D objekter, stencils, det taktile og rå, som kalenderen bærer præg af.
Kalender-essensen-forside-boligblog.com
Sådan deltager du
Vil du gerne deltage i denne giveaway og forhåbentlig vinde den fine kalender skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, om at du deltager.
Giveaway’en slutter torsdag d. 21. november kl. 12.00. Herefter vil vinderen blive udtrukket.

Giv mig gerne et like på min facebook side! Det er ikke et krav men jeg ville blive super glad for det :D

Held og lykke til Alle! :)
Kalender-essensen-april-boligblog.com