VINDER AF GIVEAWAY
Så er det blevet tid til at finde vinderen af de to sæt ‘Gradient Softpink’ sengetøj fra Auping, til en samlet værdi af 1.770 kr.
Jeg er vildt overvældet over hvor mange der har deltaget, og endnu mere overvældet over de mange SUPER god grunde til hvorfor sengetøjet skulle bliver jeres :D For der var der virkelig!

Det er også derfor jeg er så glad for at det ikke er mig der skal vælge en ud fra mængden – det har jeg heldigvis et program til! For hold nu op hvor er der mange af jer det virkelig fortjener en smule forkælelse i form af dette sengetøj. Jeg ville ønske I kunne få et hver allesammen :) DET kunne være fedt!

Det har også været sjovt lige at få et lille indblik i, hvor lidt penge vi egentlig gider bruge på kvalitets sengetøj, iforhold til hvor meget vi egentlig gerne vil sove i de skønne og dejlige bløde tekstiler :) Det bliver alt for ofte nedprioriteret (også fra min side) og det er jo en skam.
Men jeg er i hvertfald glad for at kunne glæde en enkelt deltager med dette skønne sæt.
gradient soft pink boligblog.com
Og vinderen er…
Og den heldige vinder er:

Pernille Vanghøj!!!

Med denne kommentar og begrundelse:

“Jeg skal vinde, for hvis jeg vinder, vil jeg forære min mor sengetøjet. Hun skal inden for de næste par opereres et par gange, hvilket medføre at hun i en længere periode vil blive sengeliggende, så derfor hun fortjener af alle mennesker noget lækkert sengetøj, at ligge i og ikke mindst at se på, så hun hurtigt kan komme oven på igen, med lækkert sengetøj og god karma, og igen være den dejlige mor hun ellers er”

Tillykke til Pernille med dit nye lækre sengetøj! Jeg håber at du og din mor bliver glad for det og at den hårde tid hun skal i møde bliver formildet lidt af det bløde sengetøj :) Al held og lykke herfra!

Skøn dag derude og husk at følge med for flere giveaway’s her på bloggen. Der vil allerede være endnu en super lækker giveaway at vinde i eftermiddag! So Stay Tuned :D

Anja.