Til verden bedste bloglæsere!
Nu er vi så tæt på december som vi kan komme og det betyder jul, og julen er hjerternes tid ♥ Så derfor vil jeg gerne forkæle jer lidt, fordi I er så skønne og fordi fortjener det! ♥
I har nemlig mulighed for at vinde en masse lækre gaver til boligen her på bloggen i decembermåned, med min jule advent’s giveaway.

Vind lækre gaver til boligen
Hver søndag i advent udtrækker jeg en vinder af en lækker pakke, der hver indeholder noget forskelligt. De skønne pakker er sponsoreret af Broste Copenhagen, Aller Design og Cool nordic, så tusind tak til dem alle tre, for at gøre det muligt for mig at lave denne lækre advent’s giveaway til jer!
Her er nogle af de super lækre gaver I kan vinde, så hold øje med bloggen hver mandag i december op til jul, hvor jeg poster næste søndags giveaway.
advents-giveaway
1. søndag i advent
På søndag den 1. december, den allerførste dag i julemåneden, finder jeg vinderen af den første pakke af fire.
Du kan nemlig vinde 4 stk. agern julepynt i lækker nordisk stil fra Cool Nordic, som har været så søde at sponsorere dem.
De er lavet i porcelæn fra Nordstjerne med en fin lædersnor til ophæng og stjernevedhæng. Perfekt til at hænge på en rå lærkegren (som jeg jo elsker) eller selvfølgelig på juletræet :)
Skærmbillede 2013-11-26 kl. 12.49.28
Skærmbillede 2013-11-26 kl. 12.49.50
Sådan deltager du
For at deltage i giveaway’en om at vinde 4. stk. agern julepynt fra Nordstjerne, skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg om at du deltager.
Giveaway’en slutter søndag d. 1 december kl. 12.00, hvorefter jeg udtrækker vinderen!

Held og Lykke og glædelig jul til alle ♥

Kærligst
Anja