Et kapitel for sig
‘Alt til de små’ er en ny kategori i min topmenu, som vil komme til at favne bredere end min anden kategori ‘børn i boligen’ ellers gør. ‘Børn i boligen’ er mest tiltænkt indretning af børneværelser og hvordan vi ellers indretter os efter de små har gjort deres entre.
Den nye kategori rammer bredere og vil rumme alt fra lækkert børnetøj, sko, legetøj, bøger, småbørnsudstyr og sidste men ikke mindst vil der også være en masse lækker inspiration til indretning af de smås værelser. Jeg har selv erfaret, at børn og alt hvad der omhandler dem er et helt kapitel for sig og at tingene i børneverdenen ofte hænger sammen. Det gav mig inspirationen til dette lille univers.
Her er en lille smagsprøve på hvad den nye kategori kan byde på.
alt til de små
1. Barnevognsrangle fra 2. Heico svampelampe i gul 3. Heldragt fra Holly’s i mørkeblå 4. Angulus sko 5. Junior sengesæt fra Luna 6. Bog med rim og remser ‘Mariehønen Evigglad’ af Halfdan Rasmussen 7. ‘Kylling’ fra Bobles.

Jeg glæder mig til, at lave flere skriverier om alle de mange ting der findes til de skønne unger og håber du vil blive inspireret af mine indlæg på ‘Alt til de små’ og har lyst til følge med. God læselyst!