Ready. Set. GO!!!
Jeg har endnu engang den fornøjelse at lave et skønt samarbejde med Promaling.dk, og tilbyde jer læsere et helt vildt og eksklusivt tilbud! :D

torsdag d. 15. maj kan du som læser og følger af Boligblog.com shoppe House Doctor produkter, Ferm living wallstickers og Design tapet, bla. fra Ferm Living og Arne Jacobsen med HELE 40% I RABAT hos Promaling.dk!!

Så mangler du nye lækre ting til boligen, tapet til ungernes værelser eller en flot wallsticker til gangen, så er dette helt sikkert noget for dig :)
Husk også at Promaling.dk lige nu har 50% på maling, så hvis væggene også trænger til en ny frisk omgang maling, så er det altså nu du skal slå til :)
22_IMG_0894_1024x1024 Wallpaper_Halfmoon ferm-living-149_image Boraas-Ypsilon-1_Arne-Jacobsen-Tapet-scandinavian-designers Arne_Jacobsen_2 Ferm-Living-Old-Tree-Wall-Sticker-2076-01-MD_1
Sådan opnår du rabatten
Du skal blot sige ‘Boligblog’ for at opnå rabatten. Så skynd dig at suse ned i butikken og gør et kup!
På torsdag har de åbent fra 10-17 og tilbuddet gælder kun lagervarer og ved afhentning i deres butik på Peter Bangs Vej 91, 2000 Frederiksberg.
Hvor længe tør du vente? :)
promaling-2

Promaling-HD-File-boligblog.com
Promaling-HD-spejl-boligblog.com
Kom ned i butikken og se flere lækre sager fra House Doctor, Ferm Living, Scandinavian Designeres, Piet Hein Eek og mange flere :)