April du er så hjertlig velkommen og længe ventet. Nu mærkes foråret endelige, sådan for alvor. Dagene er blevet lysere og ligeså sindet :) Vi er gået over til sommertid – altid en skøn milepæl på året. Og Påsken er over os, god fyldt op med karse, påskefrokoster, æg og kyllinger.

Vi har endelig også fået lagt vores nye trægulv i stuen – eller det vil sige, det meste. Der mangler selvfølgelig et lille hjørne på størrelse med 1 m2, som af en eller anden grund ikke er blevet lagt! Spændende hvornår det sker :)
Malerne kommer på tirsdag og går igång med væggene og vi nærmer os så snart en ende på ‘Kapitel: Vandskade’ i vores liv. Slut april, midt maj skulle vi gerne være helt på plads med køkken, bryggers, vægge, gulv og møbler. Det bliver stort :)

Her få du mine April Wants, fyldt med lige netop det jeg synes allerbedst om lige nu! :)
Marts-wants-15-boligblog.com-uk
1. Det skønne DLM (Don’t leave me) bakkebord fra HAY, måske i en dusty rose.

2. Den ikoniske og super klassiske 7’er stol, går man aldrig galt i byen med – and I want one! Gerne fuldpolstret i sort læder og med armlæn, Tak ;)

3. Endnu en plante. Denne skønne og udtryksfulde Finger Filodendron – dejlig grøn og frodig. Faktisk anskaffede jeg mig allerede en i går. Men det tæller stadig for april! :)

4. Jeg ønsker mig altmuligt krea grej, men lige for tiden kunne jeg rigtig godt bruge nogle fede træperler i natur og lædersnører i sort og natur. Vil så gerne igang med at lave ophæng til urtepotter.

5. Papirvægte i forsekllige størrelser og former, og med forskelligt indhold pibler frem alle mulige steder. Og jeg er blevet hooked på trenden. Ønsker mig allermeste en kuglerund en af slagsen med en smuk mælkebøtte i en hvid let ‘snebold’ af fnokker.

6. NU, efter et års overvejelser og vurderinger frem og tilbage, har jeg endelig besluttet mig for at få hvide greb på mine overskabe. Så skal de bare købes :) Her fra Anne Black.

7. Jeg var solgt ved første øjekast da jeg så det nye fine bordur fra Kähler, sådan et må jeg da eje :)

8. Jeg elsker planter og køber jævnligt nye, men jeg mangler altid nogle ordentlige og pæne skjulere, som passer i størrelsen! Derfor synes jeg det er helt genialt tænke af Dsignletters, at lave en potteskjuler i deres populære Arne Jacobesen bogstavserie.

9. Hippo fra Norrmade var også en ‘love at first sight’ og et must have – og jeg er så heldig allerede at have den hjemme i min stue :) Og jeg kan allerede nu fortælle at man inden længe kan vinde netop den skønne ‘Hippo’, i en giveaway her på bloggen, meget meget snart!! So stay tuned :)