April
Denne måneds wants har mange elementer af retro i sig. Skøn teak fra 50’erne og 60’erne, lampedesign fra 20’erne, 70’ernes kobber og marmor fra 80’erne – en god gå tur op og ned gennem det forrige århundrede :) Men alligevel holder designs’ne og materialerne også i år 2014, godt mikset sammen med nogle af nutidens smukkeste designs.

Jeg kunne ha’ svoret…
Jeg ser ikke mig selv som en af dem der går forrest når nye trends baner sig vej og slår rod. Derfor er det også først nu, at der er sneget sig en genstand af marmor med ind i mine wants :) For jeg ved godt at marmor trenden har kørt længe og at alle elsker den, men jeg kunne ha’ svoret at jeg aldrig ville have faldet for lige præcis det materiale! ;D
Men det har langsomt sneget sig ind på mig, og nu er jeg faktisk blevet ret glad for marmor – dog stadig i små mængder ;)

Ja, som sikkert mange andre, bliver jeg også langsomt ældet mør af alle de indtryk jeg får kastet i hovedet – nogle gange hurtigere end andre – men altid når jeg selv er klar til det, bilder jeg mig ind ;D Hvad med dig?
April wants
1. Jeg kunne virkelig godt snart bruge et gulvtæppe ved mit sofa arrangement. Køkken alrum og stue går ud i et hjemme hos mig og et gulvtæppe ville være en fin måde at difinere grænserne eller zonerne på. Dette hedder dot carpet fra HAY hedder ‘elephant breath’, 80 x 100 cm,  2299 kr.
2.
Kobber krukke med lågfra Skjalm P., 95 kr.
3. Åhh hvor jeg dog drømmer om at købe min egen teak skænk/kommode! Har dog ikke så meget plads og den skal have de helt rigtige må, så jeg må på jagt og holde udkig på dba.dk og andre lignende platforme :)
4. Kaiser Idell Lampe i mat sort, der er blevet relanceret hos Fritz Hansen, 3600 kr.
5. Det famøse stykke marmor, her i form af ‘marble tray’fra HAY, fås i to størrelser, 999 kr for det lille.
6. Fin fin træfigur på hjul fra Normann Copenhagen, ‘Ducky’ i eg, 800 kr.
7. Plakat fra Playtype med lille G i str. 50 x 70 cm, 250 kr. ex. ramme.