Tak for i år
I morgen er det jo nytårsaften og jeg synes det ville være sjovt med et lille tilbageblik på året der er gået her på Boligblog.com, og sige tak for et dejligt år.
Året har budt på mange spændende og sjove oplevelser, og jeg har nydt at komme vidt omkring i den skønne boligverden jeg holder så meget af. Jeg glæder mig allerede til et nyt og spændende år med massere af boligmesser, events, skønne mennesker og massere af nye ting til boligen som jeg vil nyde at fortælle jer om her på bloggen :)

Top 3
Jeg har lavet en top 3 over de mest populære kategorier og indlæg fra det forgangne år. Det er altid sjovt at se hvad der har inspireret og fanget jeres interesse mest :)

Top 3 ‘Mest sete kategorier’
Det mest sete kategorier er:

1. Stue
2. Do it yourself
3. Plakater, blade og kunst
Living room Bogkasser-på-hjul-boligblog.com plakat-Emilie-Iman-boligblog.com
Stuen er et af de mest centrale rum i huset og det sted vi opholder os og bruger mest tid i. Det er der vi slapper af og det er der vi har hyggelige stunder med familien og venner, så det er klart at der bliver gjort mange overvejelser når netop det rum skal indrettes eller fornyes.

Jeg er så super glad for at Do it yourself er en af jeres yndligskategorier. Jeg elsker selv DIY projekter og jeg lover at der vil komme meget mere af både mine egne og andres idéer og skønne DIY påfund i 2014.

Kunst og plakater har der også være en masse af på bloggen i år og jeg er også selv stor fan af den kategori :) Derfor kan jeg godt love jer at der der kommer meget mere at det i det nye år også. Jeg kan blandt andet afsløre at jeg har en ny giveaway klar til jer i starten af januar, hvor I kan vinde fede prints til væggen derhjemme :)

Top 3 ‘mest læste indlæg’
Her er en top tre over de mest læste indlæg på boligblog.com i 2013.

1. Louisiana mere end kunst (Walton Ford plakaten)
Mange af jer er vilde med Walton ford posteren fra Louisiana, og det kan jeg ikke betænke jer i. Jeg er selvfølgelig selv helt vild med den og nyder at have den hængende her hjemme. Louisiana har desværre stadig ikke fået en webshop op og stå, så man kan købe den online. Måske vi er heldige at de får det i 2014 :)
Walton-Ford_boligblog.com_1
2. DIY rammer
Efter endnu et besøg på førnævnte Louisiana havde jeg en nye fed plakat med hjem, nemlig ‘Everything i have’ af Simon Evans. Plakatens størrelse krævede dog en ret stor ramme, som ikke fås i standardmål og så måtte jeg tænke kreativt. Det blev til denne gør-det-selv ramme, som jeg er SÅ glad for at jeg kastede mig ud at lave. Jeg håber det er blevet til mange fede rammer hjemme i jeres stuer!?
DIY-ramme
3. Langelinjer (DIY vægreol)
Den væghængte reol var mit første store gør-det-selv projekt og noget af en mundfuld :) Men det lykkedes og siden da er det blevet til endnu et fag (som på billedet). Mange tak for alle jeres spørgsmål og rosende kommentarer om min reol. Jeg håber det har inspireret til selv at gå i gang med et lignende projekt.
DIY_reol_boligblog.com_2

Boligblog.com 2014
Det var lidt om havd der skete på bloggen i 2013. Nu er der bare at sige tak for i år! jeg glæder mig meget til at skrive en masse nye skønne indlæg til jer, som vil byde på endnu mere lækker boliginspiration, DIY projekter, massere af fede giveaways, månedlige wants, hvor du kan se nye skønne ting til boligen og hvad jeg går og drømmer om at eje og meget meget mere :)

Rigtig godt nytår til jer alle, vi ses i 2014!!

Kærligst
Anja