Så kom vi ind i den sidste sommermåned for i år – og sikke en sommer vi har haft! År 2014 vil helt sikkert blive husket som det år, hvor sommeren ingen ende ville tage og hvor termometeret holdte sig et godt stykke over de 2o grader – også om natten nogle gange! Pyha… :) Men hvor har det dog været skønt med det fabelagtige upåklagelige vejr vi har haft. Hvem havde lige regnet med det!? :) For mig har det betydet en masse skønne ture til stranden, afslapning i haven, vandpjaskeri med ungerne og fede Københavnerture ♥

Men nu står der altså August i kalenderen og denne måned byder på mange spændende arrangementer. Blandt andet to store designmesser, en i Herning og en i København, samt en masse skønne events hos både kendte og nye mærker/designere. Jeg glæder mig vildt meget til at se alle de lækre nyheder og få et indblik i hvor tendenserne peger henad dette efterår. Can’t wait! :)

Imellem tiden har jeg fundet ni af mine absolutte wants i denne måned. Jeg er blandt andet helt vild med den skønne retro lænestol fra Ikea, som er et musthave til min stue. Og så drømmer jeg om at kunne smække benene op og læse i den fantastisk bog Abandoned 2, med flotte fotografier af forladte steder og bygninger. Der er noget særligt fascinerende over steder der før har summet af liv, pludselig er blevet forladt med alt indhold efterladt, af den ene eller den anden årsag. Det er nok fordi jeg er så nysgerrig ;)
Der ud over ønsker jeg mig ting til et DIY projekt som jeg går med i tankerne, og selvfølgelig ting der skal stå/hænge på det færdige resultat :)
wants-august-boligblog.com-m-tal
1. Hay Lup Square Square i sort fra HAY, 149 kr. ∗ 2. Ekenäset lænestol fra IKEA, med grå stof, 1.199 kr. ∗ 3. HAY Clamp Lamp, 269 kr. ∗ 4. Bog, Abandoned 2 af Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, 349 kr. ∗ 5. Rotary Tray fra Vitra, fås i flere farver, 396 kr. ∗ 6. Lavastensplade fra Made a Mano, fra 420 kr. ∗ 7. Stor sukkulent i koral look, vist nok også kaldet bonsai sukkulent ∗ 8. Brass tabel lamp fra Restart Milano, 3.490 kr. ∗ 9. Rionet til at lave en opsalgstavle med, fås i div. byggemarkeder.