Der var engang…

En gang for længe siden, langt langt borte. Altså det vil sige, for rundt regnet et år siden og i København, var jeg til et arramgement hos Aviendo Fairy Tales i forbindelse med lanceringen af deres fine kollektion ‘The Ugly Duckling’, bestående af et brætspil, den klassiske fortælling om Den Grimme Ælling og design træfiguren ‘The Duckling’.

Jeg faldt med det samme for den søde Ælling i træ, især pga. de mange udtryk den kan lave, takket være det fleksible messing næb og øjne, samt silikone fødderne, som træstykket sidder løst på. De forskellige nysgerrige, undrende, spørgende og undersøgende udtryk, giver ællingen en personlighed og charme, som er svær at stå for.

Min børn var da også ivrige for at få fingrene i figuren og spillet, især min datter havde det svært med tålmodigheden :)

Aviendo-duck1-boligblog.com

The Collection

Kollektionen består af tre dele:

The Duckling: en træfigur designet af Mikkel Lang og Mads Hanghøj. Ud over at være en dekorativ figur, som let kunne tage plads i de fleste hjem, er den lille ælling også hovedpersonen i eventyret og spiller en aktiv rolle i historiefortællingen.

Træfiguren skal stilles i et utal af positioner, ved hjælp af det justerbare næb og fødder.

The Book: Historien om den grimme ælling, baseret på H. C. Andersens eventyr. Oversat til fire sprog: Dansk, Engelsk, tysk og kinesisk. Illustreret af Sara Lillie Gornitzka.

The Map: Kortet er en smuk spilleplade der kan foldes ud til fire plader, og svare til ællingens rejse i eventyret. Kortet forbinder Ællingen og bogen med hinanden gennem seks kapitler. Kortet er også illustreret af Sara Lillie Gornitzka.

Aviendo-duck-map-boligblog.com

Den perfekte dåbsgave

Den Grimme Ælling er den perfekte dåbsgave, hvad enten man vælger hele sættet eller blot Ællingen. En historie og figur, der kan følge barnet, leges med og fortælles om. Figuren kan være et blivende minde om dagen, selv når barnet bliver voksent.

Sætte med de tre dele koster 799 kr. Ællingen alene koster 499 kr. og kan købes hos bla. Illums Bolighus, Salling og på Aviendo’s egen shop.

Aviendo-duck32-boligblog.com

GIVEAWAY!!

VINDER ER FUNDET…
Er du også blevet vild med den lille fine ælling og kollektionen? Well, you’re in luck!! :)

Lige nu kan du nemlig være så heldig at vinde det fine ‘The Ugly Duckling’ sæt!! Jeg udlodder nemlig i samarbejde med Aviendo Fairy Tales et sæt med bog, kort og træfigur i en giveaway på min Instagram profil, til en værdi af 799 kr.

Alt du skal gøre er at hoppe ind på Instagram og:

1) følge @boligblog og @aviendofairytales

2) Repost og hashtag #duckboligblog

Giveaway’en slutter på fredag d. 17. juli kl 21.00! Held og lykke!!

Direkte link til min Instagram profil: https://instagram.com/boligblog/

Aviendo-duck-nosy-boligblog.com

Aviendo-duck2-boligblog.com

Aviendo-duck-look-boligblog.com

Aviendo-duck-grass1-boligblog.com

Aviendo-duck41-boligblog.com

Aviendo-big-world-boligblog.com

Aviendo-map-boligblog.com

IMG_9589

Aviendo-duck-what-boligblog.com

Aviendo-Feet-off-boligblog.com

Bagerst i bogen finder du en masse spørgsmål til handlingen i hver af de seks kapitler, både for de små og de lidt større børn. For hvert rigtig svar rykker man ællingen et felt frem (uddybningerne i kortet). Her bruges ællingen uden foden.

Aviendo-duck6-boligblog.com

Videoer

Nederst her, finder du to videoer med anden og eventyret :)