Reproduceringer
Vi ser det igen og igen. Gamle modeller og designes bliver støvet af og taget frem igen. Relanceringer af gamle designs fra 50’erne og 60’erne og andre årtier er hot og ses mere og mere. Måske er det krisetider der får os til at søge tilbage til det trygge og kendte, måske er det fordi der gennem tiderne er skabt så meget lækkert og tidsløst design at det bare fortjener at blive reproduceret og solgt på ny. Måske er det begge dele eller noget helt tredje.
Hvor om alting er så er det til stor glæde for mange af os design elskere og hvis man nu så brændende ønsker sig en udgået designerlampe, som man kun kan være heldig at finde på et tilfældigt lopemarked, så er det jo top fedt at man kan gå ud og finde en spritny reproducret model og endda ofte i nye trendy farver, der passer til vores tids indretning.

KAISER Idell lampe
Fritz Hansen har taget en del af de gamle Bauhaus produktioner op igen, og en af dem er denne KAISER Idell lampe, som er designet af tyske Christian Dell. Jeg er vild med lampens design og har enddog været ‘en af de heldige’ som har fundet den brugt på loppemarked. Men nu er den alstå takket være Fritz Hansen også at finde i butikkerne fra helt ny, i både en mat og blank udgave.
displayCA1KOGWK
Super elegant design lampe som er moderne med et touch af retro, fås også som gulvlampe. I like.