Fars dag har netop været over os og jeg tænkte det var tid til selvforkælelse. Som så mange andre sidder jeg tit og scanner nettet for interessante ting og faldte over en hjemmeside med gammel kunst

https://mycanvas.dk/

Når man nu stresser og har så travlt i hverdagen må jeg indrømme at jeg slog koldt vand i blodet da jeg studerede de gamle billeder på hjemmesiden. Det minder mig lidt om hvor stærkt tiden går og hvor er det rart at lade pulsen falde en smule og lige nyde hvordan tingene så ud engang og det kunne jeg ovenikøbet give mig selv i en pæn ramme.

Som vaskeægte københavner synes jeg det her er anderledes og et rigtig godt koncept. Som nybyggeriet ingen ende vil tage synes jeg det er fedt nogle skaber fokus på det gamle københavn og foreviger det på så flotte billeder, som hjemmesiden har gjort her.

Efter at have stirret et godt stykke tid på alle de gamle flotte billeder faldt valget på Hovedbanengården i en pæn ramme, jeg har fundet en god lokation i huset hvor jeg med garanti hver dag mindes om de gamle dage, jeg har sågar taget mig selv i at sidde på trappen og lige lade pulsen falde, jeg føler lige for en stund, at jeg er tilbage til barndommens gade.

Prøv selv at gå ind på mycanvas og se de mange muligheder…..jeg vil næsten love dig, det kan være lidt svært at vælge :)

Hovedbanegården - mycanvas