Jeg synes det er vildt interessant at se, hvor fint man egentlig kan indrette små boliger uden at det bliver for crowded. En svær kunst at mestre, men som lykkes rigtig godt for nogle.
Denne lejlighed er et super eksempel på, hvor lækkert det kan blive. Det er feks. fascinerende hvor fint sengen bliver integreret i stuen, uden at det ser forkert ud, og så er jeg ret vild med det rå look lejligheden har og hvor fint de grønne planter skaber liv og farve.
Med små boliger handler det dybest set om at ‘keep it simple’ og holde sig til få farver og en bestemt stil. Men det kan også være svært nok ;)
Kilde
SH-bolig-stue-boligblog.com
På så få kvm er det en god ide at dele stue/soverum op i zoner. Her afgrænser det hvide tæppe sofa området, på en rigtig fin måde.
SH-bolig-plante-boligblog.com
SH-bolig-puder-boligblog.com
Skønne grafiske puder i sofaen. Lignende fås her

SH-bolig-raa-vaeg-boligblog.com
Er vild med hvordan planter kan have en fed indvirkning på et rum. Her er det en stolt kaktus der har fået plads op af en rå væg.
SH-bolig-seng-boligblog.com
Sengen er holdt meget neutralt i hvidt, så den ikke tager for meget opmærksomhed fra stuen, og falder næsten i med væggen. Lignende pendel fås hos Muuto.
SH-bolig-seng1-boligblog.com
SH-bolig-gang-boligblog.com
SH-bolig-vindue-boligblog.com
SH-bolig-koekken-boligblog.com
Lignende lyskæde fås også hos House Doctor.
SH-bolig-spisebord-boligblog.com
Vil du gerne se mere om at bo småt men lækkert, så se også dette indlæg.