Kasserne med de mange muligheder
Bogkasser af træ sat sammen i forskellige størrelser og former er super populære i øjeblikket. Både til at hænge op på væggen i et asymetrisk mønster eller til at have stående løst på gulvet, stablet oven på hinanden.

Slip fantasien løs
Kasserne fås til næsten ingen penge og du kan style dem præcis som du vil med maling, tapet eller også lade dem stå ubehandlet, alt efter personlighed og stil. Et miks af lidt af det hele er også et fedt look og kasserene kan bruges i alle rum.
Blandet andet også i børneværelset hvor du feks. kan sætte fire kasser sammen og lave et oversize dukkehus med flotte tapetrester på bagbeklædningen. Så der er frit spil, når du indretter med de skønne kasser.

Her er et lækkert look med bogkasser i stuen…
Bogkasser_boligblog.com
Hyggelig opstilling i smukke farver
Her har kasserne fået hvid maling på yder- og indersider og malet grå på bagbeklædningen (farvekode B18 fra Dyrup), som passer smuk sammen med de koralrøde farver. Kasserne er købt i Trævarerfabrikkernes udsalg og plakaten er fra mimis cirkus. De to lysestager er fra Anna Clarin Dahl og den lille sparbøsse ‘money house’ er fra Ferm Living.