Jeg får rigtig meget inspiration af at læse bolig blade. Både til køb af nye lækre ting og til gør-det-selv projekter og så elsker jeg bare at snuse rundt i boligreportagerne, så jeg kan se, hvad andre har gjort og hvordan de bor. Bladene er en genial måde, at blive holdt opdateret på, om hvilke nye trends og tendenser der præger tiden og om hvad der er in og yt. Mine to yndlings magasiner er Bolig Magasinet og Boligliv.

boligmagasinet_boligblog.comBoligmagasinet
Som læser af Bolig Magasinet for du en masse lækkert læsestof omkring de nyeste trends og tendenser. Der er lækre boligreportager, tips til DIY samt en masse indbydende billeder af hotte produkter. Med Bolig Magasinet får du også en masse ekstra features. Der er blandt andet små kunstværker med bladet hveranden gang det udkommer. Andre gange kan du hente en rulle gratis tapet eller lysestager via en kupon der er i bladet. Der er også massere af konkurrencer med hver måned, med virkelige attraktive præmier. Jeg har sågar præsteret at vinde en kande + 4 fade i lækkert stentøj fra Erik Bagger, fordi jeg deltog i en tilfredhedsundersøgelse. Og jeg som ellers aldrig vinder…
Hvis du er blevet hooked på at prøve Bolig Magasinet så klik her 3 numre af Bolig Magasinet + Kähler OMAGGIO vase for kun 99,00 kr + kr. 49,00 i porto og eksp.

boligliv_boligblog.comBoligliv
Boligliv er til dig der er kreativ, har børn og elsker lækkert design og brugskunst. Her er massere af inspiration at hente, hvis du kan lide at være kreativ. Der er altid sy- og strikkeopskrifter med i bladet og skabeloner til æsker, klip osv. Indimellem er der også et ekstra blad med krea tips og ideer (som på billedet). Der er også altid spændende boligreportager og rigtig gode ideer til hvordan du indretter dig fedt med børn i boligen. Du finder også altid en god håndfuld madopskrifter med med lækre retter og kager. Jeg kan varmt anbefale bladet, som bestemt er et kig værd.
Få inspiration til bolig og familien med Boligliv 3 numre for 89 kroner.