Nytårsforsæt for min bolig
Årsskiftet er en god anledning til at sætte sig nye mål og ændre retning eller måske INDretning – starte på en frisk og tænke nyt.
Hvert år ved denne tid gør jeg mig alle mulige tanker om, hvordan jeg skal få brudt alle de dårlige vaner og erstatte dem med nye og mere sunde af slagsen. Nogle forsæt holder ved i nogen tid, for så at falde tilbage i den gamle rille, andre kommer aldrig længere end til tanken, og ganske få bliver til noget og holder ved i et eller andet omfang. Men jeg trøster mig ved at jeg trods alt er bevidst om de dårlige vaner og om ik’ andet prøver at gøre en indsats ;D

Less is more
I år har jeg valgt (udover det evindelige forsæt om træning og sundere livsstil ;D) at fokusere på mit hjem. Det er blevet tid til at gøre op med overflod af nips og ‘pyntemøbler’ og få ryddet ud, sorteret fra og gjort plads.
Vi bor fire mennesker i et hus med to plan, hvor grundarealet er 64 kvm. Vi opholder os primært allesammen på samme plan i døgnets vågne timer, og det kan dermed hurtigt virke lidt crowded at opholde sig i stue/allerummet med alle de forstyrrende elementer.
Så “less is more” lyder det herfra, med håb om at ‘more’ betyder mere plads – om ikke andet en illusion om det :)

DIY projekter
Ud over at få tyndet gevaldigt ud i huset har jeg også en del DIY projekter af den lidt større slags i ærmet. Jeg skal nemlig have sat fliser op i mit køkken mellem over- og underskabe, i håb om at få det løftet lidt op og ind i dette århunderede. Køkkenet er mørkt og tungt i stilen og de nyligt indkøbte hvide Metro Glossy fliser fra Silvan, skal hjælpe med at lysne det hele lidt op og gøre det mere up to date. Jeg er super spændt på projektet og om mine evner rækker! Det vil snart vise sig, da det er noget af det første jeg vil tage hul på i det nye år.
I skal selvfølgelig nok blive forsynet med massere af før, under og efter billeder, når det står færdigt :)
metro fliserFliserne er i stil med disse og hvis der bliver nok tilovers og det lykkes mig at gøre det pænt nok, skal jeg også sætte nogen op i mit bryggers.

Badeværelse og andre DIY idéer…
Jeg har også et badeværelses projekt igang som skal gøres færdig. Rummet er blevet malet flot hvidt og det har virkelig lysnet, men når dét så er sagt mangler jeg stadig at blive færdig med stort set alt andet derude, men det skal nok blive godt!
badeværelse-gultstrejf-boligblog.com
Jeg er blevet ret vil med denne lette og lyse stil og har ændret lidt mening fra den oprindelige ide om, hvordan mit badeværelse skulle se ud. De gule Muuto Dots har jeg i hvertfald tyvstjålet fra dette look :)

Der ud over har jeg også en del andre DIY ideer der skal prøves af af forskellig slags, så der bliver nok at se til og glæde sig til ikke mindst :)

Dine nytårsforsæt?
Har du også nytårsforsæt for din bolig i år? Det er altid spændende, motiverende og inspirerende og høre hvad andre har i støbeskeen eller drømmer om :)

Glæder mig til at høre om dem :)

Kærligst
Anja