Der er bare et eller andet ved mørketræsorter, som gør at jeg bliver helt blød i knæene. Men som samtidig strider meget i mod det jeg egentlig stræber efter, nemlig at holde min bolig så lys som mulig. Som i nok kan sætte jer ind i, så kan det til tider være svært at arbejde med to så diametrale modsætninger :)

Det var nok mest min kærlighed for det mørke træ, som løb af med mig da jeg så denne lejlighed. Nok i særlig grad teaktræsskænken, som jeg jo også selv har stående, lidt i samme stil :) Og da jeg samtidig føler mig meget inspireret af 60’ernes charme og stil, var der intet at stille op.

Men jeg synes også at lejligheden og stilen her, udstråler mere end bare “60’er hybel”. De mange trendy og moderne accessories så som den fede  HAY Lounge Chair og spejl, de grafiske puder og plaider og det stilrene sort/hvide køkken, synes jeg står i god kontrast til de gamle vintagemøbler.
Vurder selv her :)
Kilde
60er-spejl-teak-boligblog.com
60er-stue-boligblog.com
Teak træs skænken kan du bla. finde på den blå avis, antikhandlere eller måske på et loppemarked. Det flotte reolsystem på væggen er fra String, den sorte gulvlampe er en arnejacobsen klassisker og den hvide trådstol er fra HAY.
60er-skrivebord-boligblog.com
Det smarte String reolsystem findes i mange forskellige moduler og tilkøb. Bla. skrivebordet her og små skabe. Fint og hyggeligt lille kontor.
60er-sofa-boligblog.com1
Plaiden med krydser er fra Pia Wallen og er en moderne kontrast til den smukke vintage sofa.
60er-koekken-boligblog.com
60er-koekken2-boligblog.com
En fed ide at male stykket mellem over- og underskabe sort. Det giver en lækker dybte og noget personlighed, frem for bare en hvid væg. Neon pink viskestykke fra HAY fås bla. hos Coolshop.dk.
60er-koekkenbord-boligblog.com
60er-komfur-boligblog.com
60er-seng-boligblog.com
Nice and simple. Lækkert soveværelse :)
60er-sovevaerelse-boligblog.com
60er-bad-boligblog.com
De hvide filer i badeværelset for fint modspil af rullebordet fra IKEA.
60er-vask-boligblog.com