For 10 år siden startede boligblog.com og har trods flere pauser inspirerede tusindvis af læsere med mange forskellige indlæg. Vi vil her kaste et blik på nogen af de mest populære kategorier vi har på vores blog. Denne artikel handler om boligblog i 10 år.

(annonceindhold)

Bolig blog der inspirere

Hos boligblog ønsker vi at inspirere og samtidig vise læserne det sidste nye samt de gode tilbud, vi kaster her lys over hvad der har været populært igennem årene på boligblog

Dertil henviser vi til de steder og shops vi selv kan lide at blive inspireret af eller høre godt om.

Bobo er et af de steder vi foretrækker at henvise til da du udover en god service får utrolig meget inspiration samt udvalg til attraktive priser (reklame)

Boligblog med DIY

Do it yourself har været et rigtig spændende tema på bloggen. Læserne er vilde med kreative gør det selv projekter og er det stadig. Alt i hjemmelavet rammer og reoler samt hobby projekter er der noget der virkelig interessere læserne.

En bolig blog for nye kunstnere og selvstændige

Der har også været en vis popularitet blandt nye kunstnere som vi løbende har skrevet om og det er virkelig spændende læsning. Desværre har ikke alle disse kunstnere og nye selvstændige kunne opretholde deres projekter. men rejsen har været spændende og selvfølgelig især for dem som stadig har fået etableret et brand og stadig er i gang.

Blog om boligindretning

Det er altid et hit når vi snakker om boligindretning og livsstil. Læserne elsker at blive inspireret af nye møbler, tekstiler, malerier og de sidste trends og det er en vedvarende tendens. Især elsker læserne plakater, rammer og tilbehør til boligen til fornuftige priser hvor alle kan være med.

Plakater & rammer er et absolut hit på bloggen, f.eks her hos leverandøren som har et kæmpe udvalg (reklame)

Artikler igennem 10 år på boligbloggen

Du vil som læser kunne falde over artikler på boligblog som måske indeholder døde links til sites der er ophørt eller lignende. Boligblog har indtil nu været non profit så der har ikke været noget service hjul til at vedligeholde de forskellige indlæg du kan falde over på sitet.

Boligblog er begyndt igen at poste indlæg med fokus på bolig, indretning og designs og i den forbindelse kan du støde på reklamelinks i vores indlæg. Det betyder kun og godt at boligblog kan modtage en lille provision for vores henvisninger, denne provision bruger vi til at vedligeholde dette site.

Boligblog forbliver en boligblog

Hos boligblog er konceptet det samme, vi skriver om det som interessere hos omkring vores bolig og det som hører sig hertil. Du vil ikke pludselig falde over underlige reklamer for casino eller andre emner uden relevans. Udover links til leverandører hvor vi jf loven oplyser at der er tale om “annonceindhold” vil vi ikke smide bannere på bloggen da det ødelægger oplevelsen for læseren.

Der findes mange danske boligblogs og vi er glade for at være en ydmyg del af miljøet. Vi håber at kunne bidrage med mere inspirerende læsning og inspiration i fremtiden.