Jeg elsker loppemarkeder. Man kan gøre SÅ mange fund og finde fine ting, som man slet ikke vidste man manglede, men bare må eje ved første øjekast. Man
bliver altid mødt af god energi fra de handlende og atmosfæren emmer af historie og nostalgi. Det er oftest som at gå en tur ned af memorylane og minderne fra indretningen i ens barndomshjem vælter frem, på godt og ondt. Der er som bekendt en hårfin linie mellem kikset og kitch.

Bella Center
Loppemarked i Bella Center er bare et must og det er efter min mening Danmarks bedste. Her er en god blanding af professionelle og privatekræmmere og det gør udvalget stort og bredt. Det tager mig som regel 3 timer før jeg er igennem alle boderne og skal gøre op med mig selv, hvilke stande og ting jeg skal tilbage og se en ekstra gang. Selvfølgelig kan man ikke altid være heldig at gøre kup eller hive den store høst med hjem. Og en stor del af det er også at blive inspireret, opsnuse tendenser og måske prikke lidt ens grænser for hvad man kan indrette med.

Min fangst
Det lykkedes mig denne gang, på mystisk vis, kun at få købt for 50 kroner. Men man skal jo heller ikke købe noget bare for at købe noget og når man er sådan et sted, hvor ting og indtryk nærmest vælter ind over én, kan det være svært at overskue om en lille udstoppet fugl lige passer ind i indretningen derhjemme eller om man egentlig skulle lave stilen i køkkenet helt om og indrette det rundt om en super flot kagedåse! Men det er jo også charmen ved det hele og noglegange kan man da også ærgre sig når man først er kommet hjem og tænke øv, den gule olielampe ville alligevel ha’ set super godt ud i reolen. MEN der kommer altid en sporvogen og et loppemarked til.

Plastik og udstoppede dyr
Udstoppede dyr var der store mængder af og du kunne få alt fra en lille fugl til et vildsvin i fuldstørrelse. Industri looket er også stadig in og der var massere af metalstole, arkivbokse og rå lamper. Mange stande bugnede også af plastik fra 60’erne og 70’erne (se billedet næst øverst) og jeg spår at det orange og brune plastik snart får sig en lille renæssance.

Retro vase
Vasen med ansigt er en af de to ting jeg fik med mig hjem. Nu skal jeg bare beslutte hvilken frisure den skal have. Du kan købe lignende vase i en mere opdateret udgave fra Meyerlavigne. tjek dem ud her.
Bagerst står bornholmsk keramik af Michael Andersen.