Der findes et hav af steder hvor du kan handle brugskunst online til din bolig. Boligblog har kigget rundt og fundet en masse spændende inspiration og i denne artikel har vi fokus på Rikki Tikki shop.

(annonce indhold)

Alverdens brugskunst samlet på et sted til boligen

I denne shop finder du et kæmpe udvalg og der er nok af inspiration at tage fat på. Uanset om du skal opgradere din boligindretning i stuen, køkkenet, børneværelserne eller andre steder finder ud helt sikkert artikler her som er spændende.

Kig ind i et univers af brugskunst og boliginteriør (reklamelink)

Over 100 Brands af inspiration samlet et sted online

Du finder ikke mindre end 100 forskellige Brands på dette site og derfor er der gode odds for du finder noget du kan lide. Uanset hvad du søger af brugskunst er det delt op i kategorier og mærker så hjemmesiden er nem at navigere rundt i.

Udvalget er desværre for stort til vi kan vise det her, vores artikel ville være flere kilometer lang. Men det er tæt på med garanti at du finder det du søger af etableret stærke brands. Vi kan nævne Kahler, Stelton, Arne Jacobsen, Rosendahl og listen fortsætte.

Brugskunst online shop med mange kategorier

Hvis du har svært ved at finde rundt i universet af muligheder har sitet gjort det nemt at padle rundt i med deres menu. Uanset om du søger pynt til Bryllupsfesten, fødselsdagen eller en fest i den store bar søger du blot i menuen.

Udover det kæmpe udvalg finder du også en sektion med gode tilbud, så hvis du går efter de gode tilbud kan du altid kigge ind os Rikki Tikki shoppen med jævne mellemrum og se om du kan gøre dagens gode køb.

Det ene må ikke udelukke det andet men alligevel….

Denne uhyre lækre EM skibslampe fra Stelton finder du blandt det store udvalg hos Rikki Tikki (reklamelink)

Du kan trygt handle dine boligartikler online

Hos Rikki Tikki har de over 5000 anmeldelser online og deres score er meget høj. Ligeledes kan man se på trustpilot at shoppen ligeledes tager sig tid til at svare de enkle anmeldelser der ikke er tilfredse og det tyder på en virkelig seriøst forretning.

Du finder et hav af brugskunst i shoppen