Af en eller anden grund er mit hus indrettet sådan at entredøren, som gæsterne skal ind af, ligger længest væk, rundt om et skur og meget ubelejligt. Ihvertfald er det aldrig dér gæsterne banker på og kommer ind. Bryggersdøren derimod, ligger ligefor og det er hér alle husets gæster og beboere kommer ind. I bryggerset! Det rum som er fyldt med sko, vaske- og tørremaskiner, aviser og reklamer til genbrug og skabe i lange baner. Det er ikke lige dér man har lyst til at byde folk velkommen. Men ikke destro mindre er det sådan der er og sikkert også sådan det altid vil være. Og jeg fornemmer at mit hus ikke er et enestående eksempel.
Så, når det nu ikke kan være anderledes, kan jeg ligeså godt få det bedste ud af det og gøre mit bryggers så lækkert og indbydende som muligt.

Designer tapet
Jeg har først købt et nyt skostativ til under vasken. Det var tiltrængt efter at familien er blevet større. Dernæst har jeg syet et forhæng til under bordpladen, som dækker godt for sko og vandrør. Skabe og bordplade er i en beige nuance og jeg har derfor valgt en mørkgrå farve til forhænget og det fungere rigtig godt.

Væggene trænger også til en opfriskning. Det mest oplagte er at male dem og det bliver også det næste. Men jeg går også har en lille drøm om, at få sat filser op over bordpladen. Men jeg kan ikke rigtig finde ud af med mig selv om det er et DIY projekt jeg tør kaste mig ud i. Så i første omgang har jeg valgt at tapetsere den ene endevæg. Det er den væg man bliver mødt af lige når man kommer ind af døren. Resultatet er blevet super godt og meget mere indbydende end før. Jeg faldt for den smukke nye tapet kollektion ‘Scandinavien designers’ fra Borås, som er tapet med mønstre af forskellige skandinaviske designere. Dette er designet af Arne Jacobsen. Det er ikke for voldsomt i mønster og farve, så det passer godt til den lille væg og rum. Selve arbejdet med at sætte tapeten op var ret kringlet. Dels fordi der er så mange kringelkroge, kontakter og dørkarme og dels fordi tapeten er af en tyk kvalitet, hvilket gør det mindre fleksibelt. Men det lykkedes og det var alle anstrengelserne værd. Jeg kan kun anbefale at gøre det samme.
Bryggerset som det så ud før, uden tapet og forhæg.
Jeg vil selvfølgelig opdatere dette indlæg når/hvis jeg får sat klinker op og når resten af bryggerset bliver færdigt.