Madrasser vs. indretning
Mine unger elsker madrasser! De bruger dem til alt fra blød landing når de hopper ned fra sofaen, som afstivere til hulebygning og ikke mindst til at ligge og slappe af og se tegnefilm på (eller læse en bog, hvis det nu skal være helt politisk korrekt!). Problemet med sådan nogle madrasser er, at de ikke ligefrem er super æstetiske og på ingen måde fremmer indretning. Ihverfald ikke de billige madrasser fra Jysk, som vi har. De skriger langt væk af grimhed og jeg har mange gang prøvet at få dem gemt væk eller smidt ud!
Nu er jeg kommet til det punkt, hvor jeg må indse at ‘if you can’t beat them, join them’, og det har jeg gjort. Jeg har endelig sluttet fred med dem. Det var alligevel også en kamp jeg var dømt til at tabe, for børnene elsker dem jo som sagt og det er nu engang det vigtigste.
Så må jeg bare indrette rundt om dem. Længere er den ikke.

by Klip klap
Sådan havde jeg det i hverfald indtil fornylig, før jeg faldt over disse skønne og super æstetiske foldemadrasser fra by Klip klap. For her er der da tale om en kompromis løsning alle kan leve med! Jeg er helt vild med kvaliteten af stoffet og tykkelsen af madrassen, som får den til at blende ind med resten af stuens møbler og nærmest bliver en accessory til sofaen. En super lækker detalje er de farvede knapper, som tilføjer møblet friskhed og humor. Lige i min ånd.
klipklap
1. Denne aflange foldemadras ‘3fold XL’ indbyder til mange timers leg. Den kan foldes til blandt andet en sofa med rig mulighed for hygge læsning 2. ‘4fold’ kan blive til en kvadratisk madras eller bruges som skammel 3. Jeg er vild med denne smarte børnestol med den fine knap detalje.
89ecfe39ae03fece6deeb8f479f9f0d2
Madrasserne er ikke kun for de små. Her er et super cool alternativ til den traditionelle sofa. Smart hvis du ikke har så meget plads.
980ea0873925c96ee289cc1a08b6d434
By Klip Klap har sørget for lækker kvalitets stof og fine detaljer.