Det er tydeligt at mærke at inspirationen og lysten til at være kreativ, den blomstre hos mig om foråret. Jeg har fået lavet en masse om herhjemme, rokeret rundt og sorteret ud. Det er super skønt :)

I går var det min datters værelse der fik sig en opfriskning og rykket lidt rundt, og da jeg var færdig opdagede jeg at rummet nærmest havde fået en cirkus-agtig stemning, helt utilsigtet :), blandt andet pga. forskellige elementer som hænger ned fra loftet. Sådan kan det gå nogle gange :) Men synes at stilen passer rigtig fint til et lillepigeværelse, hvor der gerne må være farver og plads til gøgl og cirkusheste :)

Jeg ved ikke rigtig om cirkusstemningen kommer så meget til udtryk på billederne, men den er der in real life ;) Vurder selv her…
cirkus-gyngehest-boligblog.com

Pompom’erne som hænger i snore fra loftet er fra House Doctor og var noget af det jeg fik med fra mit besøg i Promalings butik. De er af virkelig god og stærk kvalitet og lukkes sammen med magneter. Fed detalje. Der er to pompom’er med i hver pakke, en stor og en lille. Du kan se mere om Promalings vilde tilbud på 35% på House Doctor produkter her.
Pompom’erne giver en virkelig fed 3D effekt i rummet og så er de smukke at ligge og kigge på når man skal sove :)
Cirkus-bord-boligblog.com
cirkus-seng1-boligblog.com
cirkus-stol-bord-boligblog.com

Vimplerne i loftet er med til at understrege cirkus stilen og de er så fine. Se hvordan du selv laver med her.

Før hand de langs væggen med tapeten, men nu har jeg i stedet valgt at lade den hænge lidt ud i rummet i stedet. Det gør værelset mere levende med alle disse festlige elementer :)
cirkus-seng-boligblog.com