richard_woods_sebastian_wrong_wrongwoods_night_table_pink_peter_guenzel_established_sons_mr_1

Et blikfang af et natbord fra Wrongwoods

Jeg synes tit, at mangel på opbevaring er et problem hjemme hos mig og det er oftest ligmed rod. Fakta er jo, at hvis en ting ikke har en fast plads er den svær at ryde op og derfor samles det bare i bunker og bliver langsomt men sikkert, til en stor og utiltalende rodebunke med hjemløse sager. Og hvad gør man så når man nu engang har en masse blade, småting, bøger, papir, sko og mobilopladere, som jo ikke kan smides ud, men heller ikke rigtig har en plads?
En løsning kunne være at anskaffe sig noget cool opbevaring. Enten i form af praktiske reoler eller nogle smarte bokse/æsker til de mindre ting.
Her har jeg samlet nogle opbevaringsmuligheder som er funktionelle uden at gøre din bolig kedelig!
Vitra muuto_oto_100_reol
Smart opbevaring fra Vitra som egner sig godt til både køkkenet, arbejdspladsen eller i entren til nøgler, breve, mobilen, huskeseddler og meget andet. Muuto’s OTO reol af rør i forskellige størrelser. Brug den til bøger, blade, vaser og nips.
3419_mFerm wire basket rieelpo
Æsker fra bungalow, fås i et væld af farver. Trådkurv fra Ferm living, fås i gul, rosa og sort. Brug den til tapetrester, gavepapir eller til håndklæder på badeværelset. Fine runde æsker fra Rie Elise Larsen som opbevaring til hobbyting som lim, clips og glimmer.
1821_m neonlmagazinegrill-black reol
Æske med skuffe til mange anvendelser feks. et par lækre sko, æskerne er fra Nomess. Neon Living magasin grill, en anderledes magasinholder. Paperback reol fra Spectrum, god til blade og bøger.
10111  mo-stacked1
Mobil skuffe montre fra Nomess. Et fantastisk flexibelt reolsystem fra Muuto. Stacked hedder den og kan sættes sammen på alle mulige måder, og så kan man heletiden lave tilkøb, hvis pladsbehovet bliver større. Genialt!
neonlfoxbox-green raw_edge_shay_alkalay_stack_8_drawers_green_a_peter_guenzel_established_sons_mr
Neon Living Foxbox, en moderne sættekasse, som bringer orden i alle de små nipsting, fås i felere neonfarver. Stack 8 reol, til at holde styr på alle dine papir. Kan stå forskudt som på billedet eller samles i en lige søjle, fås i flere farver.