All I want for christmas is…
Ja, det kan nok ikke kun begrænse sig til en ting, og der er nok desværre også nogle af tingene der springer julegavebudgettet en anelse ;)

Denne måneds wants bærer ikke så meget præg af jul, bortset fra et par enkelte ting – jeg håber det går :)
Ferm living’s legendariske juletræstæppe er en af dem. Jeg har selv prøvet at skaffe et hjem, men forgæves. Meldingen er at der ikke kommer flere på lager i år. De er så populære at de er blevet revet væk igen i år. Sidste år var ligedan! ÆV altså!
Ellers er der nogle af de ting jeg så brændende ønsker og også lidt til de små…det er jo jul ;D
God weekend!
December wants
1. Ak ja, det bliver ikke i år jeg får dette skønne juletræstæppe. Bedre held til næste år til mig ;) • 2. Muuto dots i gul, jeg ønsker mig ikke kun en enkelt men et helt sæt af fem stk. Det skal sprede solskin og glæde på mit nymalede badeværelse • 3. Har længe ønsket mig denne fede høje Hulkit stol til lille pigen. Er ved at være godt træt af den traditionelle Stokkestol vi har to stk. stående af, så Hulkit stolen ville være et forfriskende nyt pust rundt om spisebordet :) • 4. Uhuhuh, massere og massere af masking tape til mig under juletræet i år tak! • 5. Det perfekte julepynt, efter min mening, 3 stk. krus med bogstaver ‘NOEL’ på, nice and simple • 6. Træfigur ‘Cubebot’ fra Areaware i grønt til sønnens værelse.