Grillen er efterhånden blevet et must have for den almindelige dansker. Den perfekte grill har også udviklet sig til at være meget forskellig afhængig af hvem du er og ikke mindst hvor du er. Denne artikel handler om den perfekte grill.

(annonce indhold)

Den perfekte grill er lækkert design

I gamle dage var en grill måske mere et praktisk stykke værktøj men den tid har i særdelshed ændret sig. Vi har i denne artikel taget udgangspunkt i Weber grill som i den grad har formået at forvandle en grill til flot design og ligeledes et møbel som altid ser lækkert ud omkring boligen.

Det som startede som en neutral kuglegrill er blevet til mega lækkert design og super funktionelle grille (reklame)

Det startede med en kuglegrill

Det hele startede i 1952 med en kuglegrill og har siden udviklet sig støt. I 90´erne tog det langsomt fart i Danmark og dagen i dag er det praktisk talt svært at finde en baghave som ikke har en eller anden form for grill.

Man må i den grad sande at fra at være et praktisk stykke værktøj til at tilberede noget mad er især Weber grillen blevet et lækkert funktionelt møbel som præger hjemmet.

Lækker grill

Der er prestige i en lækker grill fra Weber. (reklame)

Vi samles omkring grillen

Grillen er langt fra blot et stykke værktøj hvor vi tilbereder noget hurtig mad. I dag er Weber grillen et omdrejningspunkt hvor vi samles og snakker mens vi tilbereder. Man kan sige grillen er blevet en magnet til det perfekte grill arrangement hvor vi snakker tilberedningsteknikker og udveksler ideer.

Hvilken Weber grill

Vi bruger selv Weber i vores husstand og vores grill har fået en meget central plads i vores baghave. Med det design Weber har lagt for dagen så fortjener vores grill også at blive set og den er ikke bange for at blive vist frem

Mulighederne er mange hos Weber grill (reklame)

Brug en grill rigtigt

Der findes utrolig mange meninger om hvordan og hvor længe maden skal tilberedes i en grill. Det er måske tæt på at være en national sport og har man gæster har de fleste en mening om lige præcis hvor længe kødet skal steges og hvornår det skal vendes.

Lær at grille på en Weber

Synes du at mangle de sidste egenskaber eller virker din nabo altid som om han lige er 5% bedre til de store bøffer. Der er ingen grund til at fortvivle fordi Weber afholder i samarbejder med deres forhandlere kurser i at bruge en Weber grill på den helt rigtige måde.

Måske du også bare gerne vil opdateres og have et hyggeligt samvær omkring grillen. Det gode samvær og underholdning er altid omdrejningspunktet på kurserne hos Weber.

Find et grillkursus

Weber grill Academy kan du tilmelde dig via Weber´s hjemmeside. På disse kurser anvendes der både kul og gasgrill. På nogen location er der ligeledes også mulighed for El-grill.

Du kan tilmelde dig som privatperson eller i kan være flere i en gruppe. Minimums alder er 16 år til orientering.

Tilmeld dig et grill kursus alene eller med vennerne eller kollegaerne, mulighed for flere arrangementer (reklame)

Grillkursus for virksomheder

Mulighederne er uendelig på Webers grill kursus. I kan afholde firma arrangement eller teambuilding eller noget helt andet. Det vigtigste er en god oplevelse med god mad selvfølgelig tilberedt på Weber grillen.

Weber gavekort

Et gavekort er næsten med garanti altid en god gave. Man mangler altid noget til sin Webergrill og der er masser af lækkert udstyr at tage af. På webers hjemmeside kan du købe et Weber gavekort online hurtigt og nemt, så har du altid styr på gaven, uanset om det er en fødselsdag eller housewarming.

Tilbud på Weber grill

På Weber´s hjemmeside ser du et kæmpe udvalg af deres produkter samt alt tilbehør. Udover guides og information har Weber også en sektion med tilbud. Dette er selvfølgelig med forbehold fordi de gode tilbud hurtigt bliver udsolgt men det er klart et besøg værd hvis du leder efter et godt køb.

Udover jævnelige tilbud hos Weber får du også et hav af tilbehør som gør du altid har alle ingredienserne til det perfekte grill arrangement, Du kan ligeledes også købe et gavekort (reklame)

Mobil Weber grill

Weber har ligeledes smarte små funktionelle grille du kan tage med i Camping vognen eller andre steder. Er også særdels velegnet til små arrangementer eller på altanen eller lign.

Grill smart med dine Weber grill

Udover at producere flotte produkter laver Weber en masse side produkter og tilbehør.

Weber er lækkert design til boligen

Weber har formået med årene at gøre en grill til et stykke eksklusivt lækkert design til boligen. En grill er derfor ikke noget man gemmer væk i skuret, der er gået lidt prestige i at vise gæsterne at man har Weber og ikke mindst hvilken model.

Alt i alt må man sige Weber har løftet opgaven og de virker ikke til at være færdige med at udvikle design, funktionalitet samt et væld af tilbehør. Det bliver spændende at se hvad de byder på i fremtiden af nye artikler.

Udforsk alt tilbehøret hos Weber (reklame)