Sidst men ikke mindst…
Jeg har gemt det bedste til sidst! :) Her er alle de skønneste opstillinger og stemningsbilleder fra mine favoritmærker. Det er blandt andre Ferm Living, Hay, Kähler og andre super lækre brands. Enjoy…
Ferm Living
IMG_1885IMG_1883 IMG_1884
IMG_1888
Ferm Livings efterårsvarer er meget inspiretet af Bauhaus stilen. Grafik og nedtonede lækre farver.
HAY
IMG_1890
Puder i skønne farver, så langt øjet rækker, I love it :)
IMG_1891 IMG_1892
Bloomingville
IMG_1914
IMG_1918
IMG_1911
Er vild med deres opstillinger, især deres bud på en lækker hjemmearbejdesplads. Der kunne jeg da godt sidde og blogge ;)
IMG_1925
Jeg har en gul mani i øjeblikket, er blevet helt vild med farven! Måske fordi man bliver så glad af at de på den :) Så disse to skønne stole måtte med. Jeg må blankt erkende at jeg ikke heeelt husker hvilken stand det var, men lækkert ser det ud. De store sorte lamper er fra IKEA, super cool.
by nord
IMG_1920
IMG_1921
Smuk smuk stand med massere af deres lækre produkter. Ikke så meget skælsættende nyt, men der er også bare noget rart ved genkendelsensglæde, og så har det jo bare fat i noget af det rigtige…If it ain’t broke don’t fix it, som man sige :)
Kähler
IMG_1882
Jeg elsker deres Omaggio striber, dem får jeg aldrig nok af.
IMG_1881
Lækkert dækket bord med Mano stellet.