Køkkener og udseende
I vores evige søgen efter det enkle og minimalistiske, vælger vi danskere oftest et sort eller hvidt køkken til vores hjem. Her i norden elsker vi rene linjer, skarbe kanter, lys og lethed. Og vi går helst en stor bue uden om udskæringer og tunge træsorter. Vores kærlighed og dedikation overfor stilen bliver oftest bekræftet når vi tager syd på på ferie, hvor dunkle og bombastiske køkkener oftest er at finde. Så bliver man så glad for sit eget enkle nordiske køkken, når man kommer hjem igen :)

KT14_Focus_Sort_Hvid_Zoom

Vi går efter det tidsløse
Men man må også erkende at et sort eller hvidt køkken, bare er langt mere fremtidssikret end et i kirsebær eller farven blå, for den sags skyld. Køkkenet er et af de dyreste rum i huset at istandsætte og derfor går mange efter et sikkert valg, der ikke bare kan både holde i mange år; men også se flot ud i mange år.

HTH-Hacienda-Sort-boligblog.com_

HTH-Hacienda-Sort-boligblog.com
Hacienda fra HTH Køkkener.

Køkkener og funktionalitet
Men et køkken skal være mere en blot et smukt skue. Det er de færrest der har brug for et rent ‘show off’ køkken, som ikke også kan være praktisk og funktionelt. Heldigvis er køkkenet faktisk et af de steder i hjemmet hvor æstetisk og funktionalitet lettest kan gå op i en højere enhed. Med skabe og skuffer kan mange ting gemmes væk og ved at vælge flotte enkle fronter og låger kan looket blive så enkelt, som det sig muligt.

De seneste par år er der jo nærmeste gået sport i, at får køkkenet til at ligene et møbel frem for et reelt køkken – uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Låger uden greb og væghængte moduler, kan både strømligne og få køkkenet til at se hyggeligt og indbydende ud. Dette er især til fordel for dem der bor i små boliger, hvor ét rum ofte skal have flere anvendelsesmuligheder.

05_effekt
Det greb løse VH-7 Concept køkken fra HTH.

KT14_Maja_og_Theis_0000

HTH-Next-Hvid-boligblog.com

Straight væghængt eller på indskudt sokkel, som understreger ‘møbel’ lokket.

KT14_FocusLaminat
Slidstærkt og grebløst i laminat fra HTH Køkkener.

Where to put it?
Idelle praktiske opbevaringsløsninger som på fineste vis kan gemmes væk bag en æstetisk smuk låge eller front, er nogle at de geniale løsninger HTH Køkkener har skabt.

Indsats_oplader

Til elektronikken
Opladere, earplugs smartphones og nølger ligger altid og flyder hjemme hos os. Og oftest kan vi ikke finde dem når vi skal bruge dem. Hvor kunne det være fedt at have en skuffe dedikeret til at holde styr på alt dette i vores køkken – tilmed med mulighed for at oplade under opbevaringen. Dét er smart!

DK14_80_cm_trae_skuffe

DK10_VASKESKAB_A080655

DK10_SKAB_2SKUFFELOOK_01

Til madlavningen
Krydderiskuffen og det praktiske højskab, der synes at kunne rumme alt godt fra supermarkedet, står meget højt på min ønskeliste :)

DK10_HOJSKAB_H040560