Geniale bogkasser
Bogkasser i træ er super populære i øjeblikket og bliver brugt, stylet og hængt op på alverdens kreative måder. En genial måde at få lidt personlighed og god opbevaring, ikke mindst, ind i indretningen.
Trævarefabrikkernesudsalg må have kronede dage, med efterspørgslen på alle de bogkasser og det er da også her mine er købt :)
bogkasser
Plads til bøger og nips
Jeg elsker lange flader til at stille ting på, og så kan jeg rigtig godt lide den hyggelige stemning bøger og fine opstillinger giver. Ønsket om disse egenskaber i ét og samme møbel, blev til denne fine lille reol, med plads til massere af bøger, en lampe, mit anlæg og lidt nips. Alt dette, og så i super godt sammen spil med min store DIY indrammede ‘Everything I have’ plakat fra Louisiana. Du kan se hvordan jeg selv har indrammet plakaten her.
Bogkasser-på-hjul-boligblog.com
Praktiske hjul
Reolen, som kun består af to bogkasser og seks hjul, er super nem at lave, og kræver ikke de helt store håndværksmæssige færdigheder. Jeg har valgt at lade kasserne stå rå, da jeg er ret vild med det ubehandlede enkle look. Først havde jeg ikke tænkt mig at der skulle hjul på, men kasserne i sig selv blev for lave i forhold til billedet, og jeg synes egentlig også at det ville virke lidt rodet og ufærdigt ‘bare’ at havde dem stående på gulvet.
På grund af stikkontakter, var det ikke muligt at hænge dem op på væggen, og så kom idéen med hjulene. En super løsningen på problemet, som samtidig gør reolen mobil, hvilket er super praktisk når man bor småt og feks. skal have gæster.
Her kan du se hvordan jeg har gjort:
bogkasser-skruetvinge-boligblog.com bogkass bogkasser hjul
1. + 2. Start med at lægge kasserne helt lige ovenpå hinanden, på den lange led. Først skal du forbore, så er skruerne nemmere at arbejde med. Det er en rigtig god ide, at spænde kasserne sammen med et par skruetvinger, når du skal forbore, og lad dem endelig sidde når du skal skrue kasserne sammen. Jeg har skruet kasserne sammen med fire skruer. Lad minimum en skrue gå ind fra den anden side.
3. Skru hjulene fast i hver sit hjørne af reolen, helt ud til kanten. Og derpå to hjul på midten, for og bag. De to midterste hjul hjælper til at holde de to kasser samlet og understøtter så de ikke svajer på midten, ved den tunge belastning af bøger og andet. Reolen er færdig :)
Kasser og hjul er købt i trævarefabrikkernesudsalg.