Genbrug dine gamle skuffer
Lav din egen bogreol efter eget design af gamle skuffer. Måske ligger du inde med nogle i kælderen eller på loftet, ellers er de til at finde på feks. dba.dk eller genbyg.dk.

Med skufferne kan du lave din egen bogreol med charme og et personligt udtryk. Du kan vælge at lade skufferne stå rå i genbrugstrælook med gamle malerrester på fronterne og træfarve indvendig eller også male dem i en ens farve, så de får en helhed. Du kan beklæde “bunden” i nogle af skufferne med tapet, eller ligesom her, med kork. Så får reolen også funktion som en opslagstavle, super smart! Mulighederne er mange og du kan customize bogreolen lige så den passer ind i dit hjem.
bogreol-bosch-boligblog.com
Sådan gør du
Her har Bocsh vist hvordan du skal gøre trin for trin.
beskær skufferne Skærmbillede 2013-10-02 kl. 11.08.48 Skærmbillede 2013-10-02 kl. 11.09.27
1. Brug stiksaven til at skære skufferne i den længde, du ønsker.
2. Start med at placere to skuffer ved siden af hinanden, så skuffernes håndtag peger væk fra dig selv, og bagsiderne til sammen udgør en lige linje. brug borehammeren og de korte skruer til at skrue skufferne sammen.
3. Brug borehammeren til at bore to huller på 4 mm i hver af de to skuffer. Hullerne skal bores i to af skuffernes hjørner – ca. 10 cm fra skuffernes bagende og side.
Skærmbillede 2013-10-02 kl. 11.09.41 Skærmbillede 2013-10-02 kl. 11.10.00 Skærmbillede 2013-10-02 kl. 11.10.09
4. Brug evt. en krydslinjelaser til at markere fire punkter i samme højde på væggen. Bor de fire markerede punkter på væggen med et 6 mm bor til væggen.
5. Skru de to sammensatte skuffer i hullerne i væggen. Brug korte skruer til at skrue de resterende skuffer op på væggen. Du kan placere skufferne i netop den form, som du bedst kan lide.
6. Lim en bagbeklædning af kork fast i skuffen ved at bruge en limpistol. I stedet for at lime store områder af korken, så sæt i stedet en masse små prikker af lim og pres jævnt på hele korkstykket, når du sætter det fast i skuffen.