Mangler du inspiration til hvordan du kan pryde væggene derhjemme og sætte dit eget personlig præg på stilen? Så se med her og får gode idéer til hvordan du kan lave flotte gallerivægge, altrenative dekorative løsninger eller bruge fotografier fra ferier og andet for en mere personlige væg.
wall-taeppe-boligblog.com
Kilde
Jeg synes selv det kan være svært at få sådan en gallerivæg til at gå op i en højere enhed, hvor rammer, illustrationer, placering og farver bare spiller max. Denne her væg er virkelig fin :)
wall-stor-saettekasse-boligblog.com
Kilde
En oversized sættekasse er også en fed ide. Den er god til at samle alle nipstingene et sted, så de samme bliver en smuk enhed.
wall-tiger-boligblog.com
Kilde
Miks spejle, små skabe eller kasser og fine illustrationer for et hyggeligt og loose tilfældigt look.
wall-vaeg-boligblog.com
Kilde
wall-tiles-boligblog.com
Kilde
Tag ud og tøm loppemarkeder for fine gamle klinker, og lav din egen personlige flisevæg der med garanti ikke er andre der her. Jeg er vild med denne retro væg.
wall-gren-boligblog.com
Kilde
En gren fra skoven, med nogle sjove dyr sat op på væggen og krydderet med lidt farverige wallsticker dots, er en super fin ide til børneværelset.
wall-hjerte-boligblog.com
wall-gallerihylder-boligblog.com
Kilde
Væg til væg galleri hylder giver nogle gode rolige linjer, en masse opbevaring til nips og flot udstillings plads til bøger og fine værker.
wall-fjer-boligblog.com
Kilde
Fjer er så fine og der findes så mange forskellige slags. Gem dem de flotteste du finder og sæt dem op på din væg. En super ide til sommerhuset :)
wall-wire-boligblog.com
Hæng en wire med klips på langs en væg og hæng op og skift ud af fine postkort, udklip, budskaber eller andre fine ting du gerne vil gemme på en dekorativ måde.
wall-bird-boligblog.com
Kilde
Mal din galleri væg mørk så dine biller rigtig kan træde frem. Det giver en super flot effekt og er spændende at kigge på. Her er galleriet lavet et lidt alternativ sted, nemlig toilettet ;) Men idéen er god nok! :)
wall-tape-boligblog.com
Kilde
Der er ikke så mange der har et polaroid kamera mere, men hvis man har er dette en fed måde at arrangere sine bedste billeder på, sat op med masking tape i forskellige farver. Alternativt kan du printe dine billeder ud i et kvardratisk mål og selv klippe den hvide kant rundt om billedet.
wall-galleri-boligblog.com
Kilde
Hæng små plakater og prints op på buksebøjler. Et sjovt alternativ til den almindelige ramme som giver en anden dynamik til rummet.