Billige stropper som du selv kan lave.

Til vores tidligere artikel som du kan læse længere nede henviser vi her til materialer som du kan bruge til at lave det

(annonce indhold)

Ophængs Stropper fra Rito (reklamelink)

Viskestykker
Design viskestykker i flotte farver er en boomene tendens der virkelig har bidt sig fast og der findes så mange smukke og lækre af slagsen. Men hjemme hos os er viskestykker en udsat gruppe, der må så meget igennem på en dag, så derfor ville jeg ikke nænne at købe design udgaven til formålet. Derfor har jeg valgt at beholde de karakteristiske ternede kokkeviskestykker og har istedet piftet dem lidt op med en lille farverig detalje i form af en neonfarvet strop. Det er nemt, billigt og resultatet er et super fedt viskestykke. Jeg har her valgt at bruge HAY gavebånd til min strop. De findes i flere farver og er gode til formålet. Du kan også vælge at hækle en strop af garn i neon eller finde noget andet bånd der passer. Se hvordan jeg har gjort længere nede…
Viskestykker Viskestykker
De to magnetiske knager i aluminium er super smarte og er en særlig stærk magnet der har en bæreevne på 3,9 kg, så et viskestykke er ingen problem. De fire sorte magneter hedder Ludo og ligner små ludobrikker, lige til at ‘slå’ hjem. Fin og stærk køleskabsmagnet som fås i flere farver.

Sådan laver du stoppen
boligblog5 009e boligblog5 010f f02d071e58daacc694bf91c236eda98b_h398w532_min
Klip et stykke bånd af i det mål du ønsker. Husk at regne ca. ½ cm til folden med. Sy med tråd i samme farve som stoffet og ikke båndet. Sørg for at folde båndet så det laver en løkke. Sy enderne fast en ad gangen, det er nemmere at arbejde med. Efter du har syet, bukker du løkken bagover og klipper stumperne af båndet af, så tæt som muligt. Stroppen er færdig og klar til brug.

Store knager
Knager, kroge, knopper og stumtjenere er ikke længere ‘bare’ noget man hænger sin jakke på. De er i høj grad blevet en del af boligindretningen og er en sjov accessory til entren, badeværelset eller køkkenet som understreger personligheden i boligen. Der findes rigtig mange varianter og udgaver og fælles for mange af dem er, at de er lavet så store at det er umuligt at klemme en almindelig strørrelse strop ned over. Ikke særlig praktisk men super trendigt (Ja, sådan er det jo nogen gange ;o)). Derfor kan det være nødvendigt at lave sine egne stropper.
Håndklæde
Håndklæde stropPå mit badeværelse har jeg sat 3 styk Diamond Hooks fra Ferm living op. De er forholdsvis store og umiddelbart passer en almindelig strop ikke ned over. Derfor har jeg, ligesom med viskestykkerne, lavet en strop selv der er tilpasset knagen. Jeg har igen brugt HAY gift ribbon i en lys rosa, som passer super godt sammen med det lyse træ og den sorte kontrast farve. Jeg er selv super glad for resultatet.
Badeforhænget er Fyrreskov fra By nord.
Jeg håber du er blevet inspireret til selv at gå igang.