Så fik jeg taget hul på efterårsferien, som skal bestå af mange hyggelige timer og oplevelser med ungerne, spredt med løs hånd ud over hele ugen. Og så håber jeg at jeg når at blive færdig med mit maleprojekt ude på gæstetoilettet, hvor jeg har kastet mig ud i at male felter i forskellige farver i et grafisk mønster. Et projekt der ikke bare liiige er overstået sådan lige med det samme. Det kræver tålmodighed og vilje! Så der bliver ikke plads til den helt store aktivitet fra min side her inde på bloggen, som også går lidt i efterårsferiemode :)

Når projektet står færdigt og resultatet forhåbentlig er blevet super godt, så kunne det være fedt og ligesom prikken over i’et, hvis der blev spædet op med nogle nye lækre sager til badeværelset.
Derfor at jeg blandt andet lidt på jeg hos Heymay.dk, efter inspiration til en ny toiletrulleholder. Den skal nemlig hænge på den væg som jeg er ved at male :) Det kunne se rigtig fint ud med denne smukke nyhed fra Ferm living.
ferm_living_toiletpapirholder_toilet_paper_holder_(1)
Og så mangler jeg også en flot kurv til at opbevare toiletruller i, hvor denne Wire Bin fra Menu ville være super til lige netop dette. Enten i kobber som her, eller i rosa/nude.
Available at BURKELMAN. Visit shopburkelman.com

Her er et lille sneak peek på mit malerprojekt. Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat :)
DIY-malede-fleter-boligblog.com