Brug dine planter på en ny måde
Det er super hot at bruge planter, som en aktiv del af indretningen lige nu. Og det at bruge planter som en vægdekoration er både en ny og fremad brusende trend der vinder mere og mere ind.
Selv er jeg helt vild med at bruge planter herhjemme. Mest i form af sukkulenter og kaktusser – dels fordi de er smukke og nærmest skulpturelle i deres udformning, men også en hel del fordi de næsten ikke er til at slå ihjel ;) I det hele tage elsker jeg den måde det grønne kan give liv og et flot farvepift i indretningen.

Plejer er død…
Væggen er måske nok et utraditionel sted at have planter og blomster, men er på en og samme tid, også et meget oplagt sted at have dem. Vægplads har vi jo som oftest massere af, hvor hylde-, bord- og gulvplads tit er en mangelvarer. Men hvordan får man lige planterne op på væggen på en elegant og lækker måde?

Vertiplants har designet og skabt en smuk og stilren løsning til, hvordan du kan få planterne ind i dit hjem og op på væggen på fineste vis. En lækker måde som du kan udbygge og sætte op præcis som du vil.
Vertiplans-097113
Vægkrukken nærmest svæver og toner ind i væggen, uden synlige beslag og skruer. Derfor er Vertiplants feks. også super velegnet som et fedt twist i en gallerivæg, der kan give et godt modspil til kunsten. Eller også lade den stå helt alene eller i en gruppe, som en smuk oase på den hvide væg.
Man kan kun håbe på at Vertiplants måske på et tidspunkt kaster sig ud i en sort udgave også :)
Vertiplans-097095
Manden og kvinden bag
Vertiplants vægkrukke er designet af Jens Raecke, og sammen med hans kone Rikke driver de Vertiplants. Navnet er en sammentrækning af ordet ‘vertikale planter’, og ideen bag vægkrukken var at udtænke et produkt, der kunne forene et godt indeklima med et smukt og stilrent design.

Som de selv forklare det, så giver VertiPlants mulighed for at have planter på en helt ny måde. Designet er fleksibelt og kan sættes sammen på mange forskellige måder enten alene eller i grupper af flere, så der kan dannes en større eller mindre grøn væg.

Fordele ved at bo med grønt
Det er ikke kun godt for øjet at bo med de grønne planter. Faktisk forbedre det indeklimaet at bo med planter med mange grønne blade. De øger luftfugtigheden, absorberer forurenende stoffer og forbedrer akustikken, via dels reduceret støjniveauet og for mange glatte flader giver dårlig lyd.

Desuden er det også godt for os rent mentalt da planter virker beroligende, afstressende og giver bedre velvære. Så hvis du ikke har nogen planter derhjemme, så kan det kun gå for langsomt med at få dem købt! :)
Vertiplans-097126
Til mere end bare planter
VertiPlants kan bruges til andet end planter. Faktisk er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan stoppe ned i VertiPlants. Brug den feks. i køkkenet til opbevaring af grydeskeer, sakse eller det helt oplagte; krydderurter! :)

Den kan også hænge på væggen i badeværelset og holde orden i børster, glattejern og hvad man nu ellers har og bruger derude. Og hvorfor ikke bruge dem til stiletterne, som vist på billedet ovenover :)

Where to buy
Du kan købe Vertiplants vægkrukke hos Bahne eller på Vetiplants egen hjemmeside, vertiplants.dk. Krukken produceres i Danmark og kan indeholde 3 liter. Den måler 30 x 30 x 13 cm og prisen er 249 kr.
Vertiplans-097175